Arkadaşlar, şu sıralar biraz fazla sinirliyim. Kendimi tam olarak haklı göremediğim için midir bilmiyorum kimseye de derdimi anlatamadım
Benim sorunum görümcem ve kızı. Görümcem eşimin ablası ama öyle abla falan demez gayet samimiler ve yeğeni sanırsınız çocuğu o derece çok sever onları. Benim de yeğenlerim var gerçekten çok seviliyor yeğen anlayabiliyorum ama eşim sanki onların babası görümcemin çok enteresan bir kocası var var mı yok mu belli değil konuşmaz selam vermez değişik bi adam haliyle onlarla da çok ilgilenmiyor herhalde yani 5 yıllık evliyim tanımıyorum desem yeridir yani. Eşim ailesine ve tabi görümcem ve kızına maddi manevi destek dershane parası, servis parası, kitapları herşeyi alır bilgisayar telefon herşeyi. Allah daha çok versin yardım etsin tabii o açıdan bi sıkıntım yok ama farklı şehirlerdeyiz ama kızın sınavı bırak quizleri sözlü notları ne yediği içtiği ne giydiği arkadaşları ancak baba olsa bu kadar ilgilenir. İlk evlendiğimiz yıllarda bayramda gidiyoruz 3 ev var biz yeni evliyiz kırk yıllık kayınvalidem kayınpederim yalnız, görümcem o enteresan eşiyle yalnız biz 3 kişi yatıyoruz ve yeni evliyiz yani hiç mi akıl edemiyorlar yalnız kalmamızı. Evleri kayınvalidemlerin evlerine iki adım sanki kocası kocam o bırakır onları evlerine görümcem istemez normalde ama bizimki koşar hemen. Diğer görümcemde bizde kalıyor bu sene. Kayınpederimde çok hasta eşim ara ara gitmek durumunda kalıyor haliyle ama sinir olduğum bazı şeyler var bi gittiler bende kalan görümcem ve eşim beraber gittiler annem geldi yanıma bunlar gittiler hastane için ama bütün halalar, avm, bağ bahçe her yerlere gittiler normalde gittiğimiz zaman yaptığımız herşeyi yaptılar yine hatta birinde kayınpederimi yalnız bırakıp gitmişler anlayamadım yani. Şimdi ikinci gidişinde görümcem kaldı benle eşim giderken küçük bi valiz hazırlıyor baktım mayo koyuyor içine dedim hayırdır denize mi gitcen kayınpederim hastanede ona refakat etcek neymiş belki yeğenini havuza götürürmüş çok mu lazım yani şuan o andan beri sinir olmuş vaziyetteyim işte babası ilgilenmiyor hastaneyle uğraşıp duruyolar onun psikolojisi bozuluyor diye onu havuza götürcek. İnanın mayoyu görene kadar aklımdan hiç öyle bişi geçmedi her yaz gittikleri çalıştıkları bir havuz var zaten devamlı ordalar yani gidemedikleri bir yerde değil hani çok şaşırdım. Ben mi abartıyorum. Yani ben hamileyim sen oraya baban için gidiyorsun artık bi zahmet havuz da kalsın yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Zaten şuan hastanedeler dün ilk defa refakatçi kaldı sesinden anlıyorum zor geldiğini e zor tabi hastayla ilgilenmek ama anlayışlı olmak zorunda yapcak bişi yok. Dediğim gibi bazı zorunlu durumları anlıyorum ya da maddi anlamda destek olmasını. Ama sanki onların kocasıymış ve babasıymış gibi davranması ve zor durumlarda bile farklı şeylerle ilgilenip düşünüyor olmaları değişik geliyor bana tamam hasta var diye dünyanın sonu değil elbet ama herşeyin bir zamanı var senin karın hamile işini bitir dön değil mi bende böyle bi durumda eşimi yanımda istiyorum başlarda düşük sorunum vardı tüp bebek yaptırcaktık son anda oldu bende korkuyorum haliyle. Bi zahmet yeğeninle de annesi ve babası ilgilensin. Bilmiyorum ne kadar haklıyım belki hamilelik fazla sinirli yaptı bilmiyorum. Ona çok hissettirmemeye çalışıyorum ama bende sinirli bi yapım var az çok anlıyor sinirliliğimi ama neye olduğunu anladığını sanmıyorum. Elimden geldiğince kendimi sakinleştirmeye ve ona yansıtmamaya çalışıyorum. Sonuçta ortada hastalık var ve çok hassas bi konu bana göre böyle zor bi durum varken ben de sorun çıkarmak istemiyorum ama kendi kendime çok sinir oluyorum. Ne yapmalıyım?