- 12 Ocak 2021
- 5.585
- 24.873
- 298
- 31
Ya ne düşünceli bağğyanlarsınız anlaştıkkSen suyu kaynat biz demleyelimÇok yormayalım seni
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ne düşünceli bağğyanlarsınız anlaştıkkSen suyu kaynat biz demleyelimÇok yormayalım seni
![]()
Rica ederizYa ne düşünceli bağğyanlarsınız anlaştıkk![]()
Sen yine de yapmaya çalış Ordim, erteledikçe insana zor geliyor. Eşine bugün sana güzel bir tavuk yemeği yapacağım de, hem eşinin gönlünü kazan hem bizimTavuk alaydım, karşıma alıp terbiye edecektim
En kötü, yapıp buzdolabına atarım, salı da sunuma hazıır (inşallah).
Romantik olurSen yine de yapmaya çalış Ordim, erteledikçe insana zor geliyor. Eşine bugün sana güzel bir tavuk yemeği yapacağım de, hem eşinin gönlünü kazan hem bizim![]()
Bekar olması dışında sorun yokSen yine de yapmaya çalış Ordim, erteledikçe insana zor geliyor. Eşine bugün sana güzel bir tavuk yemeği yapacağım de, hem eşinin gönlünü kazan hem bizim![]()
Bende evli sandımBekar olması dışında sorun yok![]()
Geçen hafta birazdan mutfakta tavuk pişecek ama aşçı ben değlim yazmıştı, ben de eşi yapıyor sandımBekar olması dışında sorun yok![]()
Annesi olabilirGeçen hafta birazdan mutfakta tavuk pişecek ama aşçı ben değlim yazmıştı, ben de eşi yapıyor sandım![]()
Bekar olması dışında sorun yok![]()
Geçen hafta birazdan mutfakta tavuk pişecek ama aşçı ben değlim yazmıştı, ben de eşi yapıyor sandım![]()
Ordi kimdi mutfaktaki kızAnnesi olabilir![]()
Gelecekteki eşine süpliminal mesajdır belki deGeçen hafta birazdan mutfakta tavuk pişecek ama aşçı ben değlim yazmıştı, ben de eşi yapıyor sandım![]()
Ben hariç herkesOrdi kimdi mutfaktaki kız![]()
Evde tek olsam çoktaaan yapmıştım (sanırım).Sen yine de yapmaya çalış Ordim, erteledikçe insana zor geliyor. Eşine bugün sana güzel bir tavuk yemeği yapacağım de, hem eşinin gönlünü kazan hem bizim![]()
Bende evli sandım![]()
Geçen hafta birazdan mutfakta tavuk pişecek ama aşçı ben değlim yazmıştı, ben de eşi yapıyor sandım![]()
Gelecekteki eşine süpliminal mesajdır belki de![]()
O zaman anneciğine de bugün size tavuk yemeği yapayım deBen hariç herkes
Evde tek olsam çoktaaan yapmıştım (sanırım).
Şakir kim?Eki Görüntüle 3677225
Herkese benden kahve Şakir’e yok
Doğum günün kutlu olsun canım![]()
Nice mutlu senelere![]()
Doğum günün kutlu olsunRabbım yeni yaşında sağlık, huzur versin. Bir de yeni yaşın sana birincilik getirsin
![]()
Nice yıllara inşallah sevdiklerinizle birlikte doğum gününüz kutlu olsun.
![]()
Doğum günün kutlu olsun![]()
Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar,mutlu yıllar, mutlu yıllar sana![]()
Nice mutlu güzel yaşlara![]()