Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bşz o heyecandan kaybediyoruzBilmem kaç kere katıldım yarışmaya, henüz bu kadar unutacak kadar rahat olamadımHala çekim yapınca hala yükleyeyim de elden çıksın diye sıkıntı yapıyorum
![]()
Çok iyisin Nanem, Kılpayı kaçırıyorsun çoğunluklaİşte bşz o heyecandan kaybediyoruz![]()
Ben hep tarif alınca isim gücüm bitmiyor işten çıkamıyorum yaa almicam bida tarif
Çalıştığın için mi?Ben hep tarif alınca isim gücüm bitmiyor işten çıkamıyorum yaa almicam bida tarif
Alın anam da ispatı Eki Görüntüle 3676728
Ama güzel sunumlarını var, görmek istiyoruz yarışmadaBen hep tarif alınca isim gücüm bitmiyor işten çıkamıyorum yaa almicam bida tarif
Alın anam da ispatı Eki Görüntüle 3676728
Yarın yaparım büyük ihtimalAma güzel sunumlarını var, görmek istiyoruz yarışmada![]()
Tamam canım nasıl istersen teşekkür ederizyarismaci arkadaslara basarilar diliyorum ben sanirim katilamayacagimNevreste
bir dahaki aylarda artik ...
5 gün kalmış. Daha çoooooook varŞimdi 6 gün kalmış diye daha varmış diye rahatlama gelirse![]()

El açması olacakmış. Tam senlikNevosss geleneksel sorumu soruyorumAralık ayında ne yemek yapılacak hadi anlat
ben sıkıldım
![]()
Nevreste

Yenecek bir şeyNevosss geleneksel sorumu soruyorumAralık ayında ne yemek yapılacak hadi anlat
ben sıkıldım
![]()
Nevreste
4 gün kaldı5 gün kalmış. Daha çoooooook var![]()
Sen hafta sonları daha müsait oluyorsun Ordim5 gün kalmış. Daha çoooooook var![]()
Son günlere bırakma, aksilik çıkar neme lazımDiyorsunEl açması olacakmış. Tam senlik![]()