- 12 Ocak 2021
- 5.576
- 24.847
- 298
- 31
Ya ne düşünceli bağğyanlarsınız anlaştıkkSen suyu kaynat biz demleyelimÇok yormayalım seni
Rica ederizYa ne düşünceli bağğyanlarsınız anlaştıkk
Sen yine de yapmaya çalış Ordim, erteledikçe insana zor geliyor. Eşine bugün sana güzel bir tavuk yemeği yapacağım de, hem eşinin gönlünü kazan hem bizimTavuk alaydım, karşıma alıp terbiye edecektim
En kötü, yapıp buzdolabına atarım, salı da sunuma hazıır (inşallah).
Romantik olurSen yine de yapmaya çalış Ordim, erteledikçe insana zor geliyor. Eşine bugün sana güzel bir tavuk yemeği yapacağım de, hem eşinin gönlünü kazan hem bizim
Bekar olması dışında sorun yokSen yine de yapmaya çalış Ordim, erteledikçe insana zor geliyor. Eşine bugün sana güzel bir tavuk yemeği yapacağım de, hem eşinin gönlünü kazan hem bizim
Bende evli sandımBekar olması dışında sorun yok
Geçen hafta birazdan mutfakta tavuk pişecek ama aşçı ben değlim yazmıştı, ben de eşi yapıyor sandımBekar olması dışında sorun yok
Annesi olabilirGeçen hafta birazdan mutfakta tavuk pişecek ama aşçı ben değlim yazmıştı, ben de eşi yapıyor sandım
Bekar olması dışında sorun yok
Geçen hafta birazdan mutfakta tavuk pişecek ama aşçı ben değlim yazmıştı, ben de eşi yapıyor sandım
Ordi kimdi mutfaktaki kızAnnesi olabilir
Gelecekteki eşine süpliminal mesajdır belki deGeçen hafta birazdan mutfakta tavuk pişecek ama aşçı ben değlim yazmıştı, ben de eşi yapıyor sandım
Ben hariç herkesOrdi kimdi mutfaktaki kız
Evde tek olsam çoktaaan yapmıştım (sanırım).Sen yine de yapmaya çalış Ordim, erteledikçe insana zor geliyor. Eşine bugün sana güzel bir tavuk yemeği yapacağım de, hem eşinin gönlünü kazan hem bizim
Bende evli sandım
Geçen hafta birazdan mutfakta tavuk pişecek ama aşçı ben değlim yazmıştı, ben de eşi yapıyor sandım
Gelecekteki eşine süpliminal mesajdır belki de
O zaman anneciğine de bugün size tavuk yemeği yapayım deBen hariç herkes
Evde tek olsam çoktaaan yapmıştım (sanırım).
Şakir kim?Eki Görüntüle 3677225
Herkese benden kahve Şakir’e yok
Doğum günün kutlu olsun canım
Nice mutlu senelere
Doğum günün kutlu olsunRabbım yeni yaşında sağlık, huzur versin. Bir de yeni yaşın sana birincilik getirsin
Nice yıllara inşallah sevdiklerinizle birlikte doğum gününüz kutlu olsun.
Doğum günün kutlu olsun
Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar,mutlu yıllar, mutlu yıllar sana
Nice mutlu güzel yaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?