- 2 Ağustos 2013
- 38.956
- 132.581
- 798
Teşekkür ederim minikom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim minikom
Aaaaayy yanlış anlamışım katılmadın sandım ondan öyle dedimİnsan önde olduğunada sevinemez
Neyseki hiç böyle derdim yok ahahaha![]()
Ben nasıl başladıyaa öyle biter diye düşünüyorum yaa. Sunumum falan güzel olmamıştı zaten birde ilk katılımım dur bakalımmAaaaayy yanlış anlamışım katılmadın sandım ondan öyle dedime maç devam ediyor ne olacağı belli olmaz
![]()
Bu yarışmacılar niye ilk mesajı okumuyorValla yaa ne zaman bitcek bu oylama saçımdaki beyazlar çoğalmadan bitsin![]()
Aslında en popüler de de ikinci oluyorum
O kadar da değil fasulye olsam asıl o zaman ne antin kuntin tarifler yapacağımO gidip antin kuntin buluyor![]()
Bu ay göreceğiz seniO kadar da değil fasulye olsam asıl o zaman ne antin kuntin tarifler yapacağım![]()
Ne yapalım bacım, kurşun döktür diyeceğim ama, yanlış anlaşılır diye korkuyorum.Aslında en popüler de de ikinci oluyorum![]()
Ben Kanatçı ve Bowl yapan arkadaşları tutuyorum. Bowl kimin bilmiyorum, şansınız bol olsun kızlar.
Mangal kırmızı çizgimizBen Kanatçı ve Bowl yapan arkadaşları tutuyorum. Bowl kimin bilmiyorum, şansınız bol olsun kızlar.
Benim bitane kankim var @Jenna kankim
Ayyyy çok şekerler, kedin kuşu yemek istemiyor mu?Bakın bu çocuklarımın ikisi de tavuğu çok sever![]()

Ne tükürüyorsun kaynana![]()
Ayyyy çok şekerler, kedin kuşu yemek istemiyor mu?![]()
Yasom banada kayfe yapar mısınBelki bir şarkının her sesinde
Belki bir sahil meyhanesinde
Belki de bitmeyen gecelerin sonundasın
Bir yıldız gökte kayıp giderken
Islak bir yolda yalnız yürürken
Bambaşka bir şeyi düşünürken aklımdasın
JOYz bebeyim
Eki Görüntüle 3679203
Sen de tek kankim Jenna demişenNe tükürüyorsun kaynana![]()