Diğer yemeklerin ne albenisi var pardon da mangal da sıradan değil. Sosu var terbiyesi var, ateşi yakması var, pişirmesi var. Sanki haşlamışlarda tabağa koymuşlar muamelesi yapılıyor.Şey gibi oldu ve hala öyle gibi devam ediyor.Bu tarif haketmedi daha iyisi vardı veya bu tarif neden verilir.Tarif veren sorgulanıyor.
Ama işte buna zaten biz karar vermiyoruz.Buna kk oyları ile karar veriyor.
Bende tartışmıyorum.Ama bölümde bulunan yarışmacılarıma,tariflerine ve benim bu konuda olan tecrübelerime laf edilmesini kabul etmiyorum.Olay bu sadece...
Tavada pişince tarif olur muydu?Bu tarif hak etmedi demiyorum, bu bir tarif değil diyorum ben sadece, benim için tabi.
Hayır. Ha belki degisik bir sos ile olsa evet. Bir sey kapayım yani, benim demek istediğim bu. Lolipop tavuk mesela, ilk defa gördüm, degisik, bir tarif yani.Tavada pişince tarif olur muydu?
İşte değişik tarifler kategorisi yapmıyoruz.Hayır. Ha belki degisik bir sos ile olsa evet. Bir sey kapayım yani, benim demek istediğim bu. Lolipop tavuk mesela, ilk defa gördüm, degisik, bir tarif yani.
O tarifin özelliği marinasyonu bacım. O yüzden dene dedim ya.Hayır. Ha belki degisik bir sos ile olsa evet. Bir sey kapayım yani, benim demek istediğim bu. Lolipop tavuk mesela, ilk defa gördüm, degisik, bir tarif yani.
TimammmmO tarifin özelliği marinasyonu bacım. O yüzden dene dedim ya.
Ha kaplama yapıp yağda kızartmışsın, ha marinasyon sosuna yatırıp fırında ya da mangalda pişirmişsin.
Hiçbir farkı yok.
Ulen noliyo millet mangala mi hasret kalmış ben bisi anlamadim
Bunların hakkı budur
Oy veren zorluğuna kolaylığını fazla bakmıyor ki. Ben de oyumun birini kanata verdim. Mangal olması cezbetti beni. Çorba kategorisinde de Mercimek çorbası iyi oy alıyor. Sevdiği tariflere oy vermeyi seçiyor çoğunluk. Kaç yarışmaya katıldım tadı çok güzel olanlar vardı ama bilindik tarif olmadığı için fazla oy almadı.Tamamen haklısın benim onlara lafım yok benim fazla becerim yok, fazla tabak canagim da yoklakin ne bileyim mangal bi tarif değil benim için yani anlatabiliyor muyum, corba kategorisi olsa mercimek yapmak kadar saçma olurdu. Bir sey öğrenmedim mangaldan, ha bunu deneyim bi ara tarifi de değil, tamamen olmaması gerekirdi gibi, ama bu benim düşüncem kesinlikle. Bu arada mangal yapan arkadaşı seviyorum, darilmasin dediklerime.
Gram da neymiş, daha fazlasını hakediyorsunBir kere de gram altın vereyim demezanca şiddet
En çok kızdığım şey çabuk pes etmeleriOy veren zorluğuna kolaylığını fazla bakmıyor ki. Ben de oyumun birini kanata verdim. Mangal olması cezbetti beni. Çorba kategorisinde de Mercimek çorbası iyi oy alıyor. Sevdiği tariflere oy vermeyi seçiyor çoğunluk. Kaç yarışmaya katıldım tadı çok güzel olanlar vardı ama bilindik tarif olmadığı için fazla oy almadı.Ama oy almasa da bazen farklı bir tarif görünce oy almasa da tarif hoşuma gidiyor yapmak istiyorum Sakın pes etme. Sende de cevher var, birinci olunması da beğenilmedi yetiyor
Gram da neymiş, daha fazlasını hakediyorsun
Hemen yumuşadımOy veren zorluğuna kolaylığını fazla bakmıyor ki. Ben de oyumun birini kanata verdim. Mangal olması cezbetti beni. Çorba kategorisinde de Mercimek çorbası iyi oy alıyor. Sevdiği tariflere oy vermeyi seçiyor çoğunluk. Kaç yarışmaya katıldım tadı çok güzel olanlar vardı ama bilindik tarif olmadığı için fazla oy almadı.Ama oy almasa da bazen farklı bir tarif görünce oy almasa da tarif hoşuma gidiyor yapmak istiyorum Sakın pes etme. Sende de cevher var, birinci olunması da beğenilmedi yetiyor
Gram da neymiş, daha fazlasını hakediyorsun
Emeğe bakılsaydı, perde pilavı birinci olurdu ki oylamada da gördükEn çok kızdığım şey çabuk pes etmeleri
Emek verenlerin görülmemesi
Aslında kızacak birşey yok Bacikom. Çoğu zaman çoğumuz yaşadık bu durumu. Herkes heyecanla, hevesle katılıyor neticede. Başta böyle oluyor da sonradan silkeleniyor insan önümüzdeki maçlara artık diyor.En çok kızdığım şey çabuk pes etmeleri
Emek verenlerin görülmemesi
Ben hiç yaşamadım bilmiyorum.Aslında kızacak birşey yok Bacikom. Çoğu zaman çoğumuz yaşadık bu durumu. Herkes heyecanla, hevesle katılıyor neticede. Başta böyle oluyor da sonradan silkeleniyor insan önümüzdeki maçlara artık diyor.
Olmuştu pilav kategori de Bi kereEmeğe bakılsaydı, perde pilavı birinci olurdu ki oylamada da gördük
Benim Paris bresti unuttun mu?Emeğe bakılsaydı, perde pilavı birinci olurdu ki oylamada da gördük
Valla kimse emeğe bakmıyorBenim Paris bresti unuttun mu?
Aşama aşama aşama aşama, delirecektim.
Hırs yok galiba
Benim baklavamBenim Paris bresti unuttun mu?
Aşama aşama aşama aşama, delirecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?