Popüler Konu Tavuk Yemekleri Oylama(Fotoğraflı)

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Mangalda Izgara Kanat

• Tavuk Sote

• Kore Tavuk Bowl

• Tavuk Tantuni

• Kremalı Mantarlı Ispanak Yatağında Chicken Parmigiana

• Tavuk Fajita

• Tavuk Dolması (Bütün Tavuk)

• Tavuk Burger

• Tavuk Çöp Şiş

• Tavuk Dünyası Kekiklim

• Çıtır Tavuk

• Tavuk Beyti Kebabı

• Tavuk Lolipop(Tom ve Jerry Baget)

• Yaprak Döner

• Tavuklu Çökertme Kebabı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sözüm anlamak isteyene, oylamayı çok dikkate almayın, eğlenmek için yarışın.

Ve, sunumlarınızı kendiniz önce bir değerlendirin. Tabi ki herkesin sunumu kendine güzel, ama tarifinizin içeriği hariç zerzevat doldurmayın mesela sunum fotoğrafınıza.

Tarifiniz kuş kadar olmasın mesela tabakta ya da canlı renklerden cümbüşlü bir tabak hazırlayın.

mybiglove seni severim bilirsin. O tabağın neden boş?
Neden haşlanmış barbunya gibi duran sade mantar var mesela?
İnan brokoli, havuç falan haşlayıp koysan ya da renkli bir salata olsa, daha cezbedici bir sunum olurdu.
Seçtiğin ahşap tabak da sunumun için büyük ve tarifini canlandırmıyor.
Fotoğraflama her şey ayrı ayrı durduğu ve tabak boş kaldığı için hoş olmamış. Yakın çekim de olsa olmayacaktı yani.

Tamamen haklısın benim onlara lafım yok benim fazla becerim yok, fazla tabak canagim da yok lakin ne bileyim mangal bi tarif değil benim için yani anlatabiliyor muyum, corba kategorisi olsa mercimek yapmak kadar saçma olurdu. Bir sey öğrenmedim mangaldan, ha bunu deneyim bi ara tarifi de değil, tamamen olmaması gerekirdi gibi, ama bu benim düşüncem kesinlikle. Bu arada mangal yapan arkadaşı seviyorum, darilmasin dediklerime.

Yok bacım, mangal hiçbir zaman yasaklı olmadı.

Hatta 1.liği olmayanların yarıştığı zamanlarda çoğu şeylerde yasaklar kalkıyor.

Sadece oy toplama gibi şeyler yasak oluyor.

Sen ki normal zamanda Cevahir gibi tabak sunumlarını atarsın kendi sayfana, tarifini görünce çok şaşırdım.
Valla açıkçası bu ay vazgeçecektim, cok yoğun çalışıyorum, haftasonu da çocukların kursu busu derken 15 dk ya sığdırgidim bi şeydi zamanım yoktu ama almışken dönmeyim dedim, bi de kendi tarifim için konuşmuyorum, benimki bi sey diil, diğerleri için üzüntüm:)

Ve ben senin becerin olmadığına asla inanmıyorum.
Boşnak böreğini sor bakalım kaç kişi açabiliyor, hatta madalyalılara sor.
Sor bakalım kaç tanesi içli köfte yapıyor ya da mantı ile uğraşıyor.

Ben senden ters tepki almayacağımı bildiğim için seninkini açıkladım, diğerlerinde de hata fazla.

Yani konu mangal asla değil.

Ben mangalların olduğu dönemde tantuni ile aldım mesela?

Ama mangal ilk defa yarışmıyor ve daha önce hiç birinciliği yok.
Ona bakarsan daha önce tantuni defalarca birinci oldu.Ben onu da yasaklamadım.
Çökertme defalarca birinci oldu.
Fajitanın,burgerin çok iyi oy aldığı dönemler oldu.
Bence tarif seçimleri dışında sunumda çok önemli

Mangal gayette güzel bir tarif ve iştah açıcı duruyor. Popüler ve sevilen tarifler alır yürür ki mangalın birinciliği bile yok. Tek başına tarif yetmez. Sunumda iyi olması lazım

Ben tavuk lolipopla kazandığımı biliyorum

Her birinci olan yasaklanamaz ki zaten tabi tekrar tekrar yapılacak, sunum da burada devreye giriyor, ben başka bisi demek istedim ama anlatamadim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…