Sen de yamuk pisi yapmaBuralar böyleBenim pişime yamuk diyorlar biz bişey diyoruz mu
Yamuk seviyorum elimde değilSen de yamuk pisi yapma
Seda neyi neden yapıyor herkes biliyor. ayrıca bazen bir şey olmadan üstüne alıyor.Dunku yazilanlari okumadim
Ben genel olarak soyledim her mesaji okuyamiyorum
Hep sakalasma gibi oluyor ama bunda saka gib8 gelmiyor bana
Ha ille oyle diyorsaniz ben bisey diyemem bikac aydir aktif okuyorum burayi dedigim gibi
Ve o hepsini kabul ediyor düzeltmeye çalışıyor.Laf sokma değil ki, şakayla karisik diyoruz napicaz ki başka? Dümdük niye picagi her fotoda cekiyosun demek yerine samuray gibi gosteriyosun diyorum, anlayan anlar ordan da.
Şakayla karışık değil, emin ol dümdüz söylediğimiz, hatta benim söylediğim çok oldu.Bilmiyorum
Eskiden yasanalarida bilmem kac sene once arada yarissam da aktif olarak gecen seneden beri burdayim disardan 3.sahis olarak Sedayla dalga geciliyor gibi geldi
Kendi aranizda acimasiz sakalar yapiyosunuz ama bunun saka oldugu gayet belli
Bu arada dedigim gibi hic kimseyi tanimam etmem
Ha siz oyle degil diyorsaniz bisey diyemem ama alttan laf sokmalara vs kac defa rast geldim dayanamadim sadece
Benimkine az kızarmış hanım göbeği dedi.Bir kere yamuk dediyapsın da neler neler deriz
Hep öyle olmuyor mu zaten? hep İyi niyetle yaparsın ama en kötüsü yine sen olursun.Ya Esli’cim, bizim topiğimiz bdv falan gibi değil. Yıllardır hepimiz arkadaşız neredeyse.
Ve çok dalga geçeriz birbirimizle, eee normal değil mi 8 senelik arkadaşlık.
Ama, sen birini düzeltmek için defalarca konuşursun, doğru bildiği yanlışları anlatırsın (ki çok kişi boşuna uğraşıyorsun, anladım tamam der, aynen devam eder dediği halde).
Ama ne oldu, en kötü ben oldum. Afedersin her haltta ben etiketlendim, yönetime şikayet edildim, uyarıldım.
Sebep ne? İyi niyetle doğruları anlatmak?
Ki burada herkes patlama anımı da gördü, yazık değil mi bende de türlü türlü hastalık var. Her haltı kafaya takıyorum.
Ama kendimi acındırmadığım için sanırım kötü niyetli görülüyorum.
Ne diyeyim yazıklar olsun.
Yok bacım, senin de olduğun dönemlerde oldu ama ameliyat zamanına denk gelmiş olabilir.Hep öyle olmuyor mu zaten? hep İyi niyetle yaparsın ama en kötüsü yine sen olursun.
Şikayet mevzularından haberim yok inanki
Ben sonradan geldim,sizin çok daha uzun zaman olmuş.gelmeden önce de okurdum ama hiç aaa bu bununla dalga geçti diye düşünmedim.
Seda naneyi yazdıktan sonra gidip baktım ne oluyor diyeSeda neyi neden yapıyor herkes biliyor. ayrıca bazen bir şey olmadan üstüne alıyor.
Ayrıca bu tür espriler herkese yapılıyor.
O sohbete çok dahil olmadığı için siz öyle algılıyorsunuz.
Yok yakın zamanda oldu hatta özelden ve buradan çok konuştuk.Hep öyle olmuyor mu zaten? hep İyi niyetle yaparsın ama en kötüsü yine sen olursun.
Şikayet mevzularından haberim yok inanki
Ben sonradan geldim,sizin çok daha uzun zaman olmuş.gelmeden önce de okurdum ama hiç aaa bu bununla dalga geçti diye düşünmedim.
O aralar pek okuyamıyordum. O yüzden kaçırmışım demek kiYok bacım, senin de olduğun dönemlerde oldu ama ameliyat zamanına denk gelmiş olabilir.
Nevoş hiç denk gelmedim İnan kiYok yakın zamanda oldu hatta özelden ve buradan çok konuştuk.
DogrudurŞakayla karışık değil, emin ol dümdüz söylediğimiz, hatta benim söylediğim çok oldu.
İsteyen istediği gibi algılasın, hiç umurumda olmaz. Ama imâ ile gelip, gerçekleri bilmeden ortaya kaosu atmak hiç olmadı.
Çünkü sohbete çok dahil olmuyor.Kendine yakın bulduğu bir şeyi üstüne alabiliyor.Nane kimbilir onu ne sebeple yazdı.Seda naneyi yazdıktan sonra gidip baktım ne oluyor diye
Olabilir canımNevoş hiç denk gelmedim İnan kisayfalar çok olunca okumadan atlamışım demek ki
Bir gün yemek videonu instoştan bekliyorum bebeyim.Vay arkadas ne çok dışarıdan sohbeti okuyan varmış bana bakın suya salçayı lönk diye atarak yemek falan yapmıyorum ben he inanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?