Kiz oyle olsa her gün kahvesini yapıp keyif yapar mı burda?Dogrudur
Herkes halinden memnunsa benimki biraz oyle oldu aslinda hic karismicaktim da sanki bicok kisi alay ediyor onunla bu canimi sıktı
Dediğim gibi onceden yasananlari bilmiyorum burdan nevreste disi kimseyle ozel bi konusmamda yok( sadece tarif için)
Disardan sanki yalniz kalmista herkes ustune gidiyor gibi algiladim ama once yasananlari bilmem
Hic karismasam daha iyiydi
Memnun olmasa burada olur mu?Dogrudur
Herkes halinden memnunsa benimki biraz oyle oldu aslinda hic karismicaktim da sanki bicok kisi alay ediyor onunla bu canimi sıktı
Dediğim gibi onceden yasananlari bilmiyorum burdan nevreste disi kimseyle ozel bi konusmamda yok( sadece tarif için)
Disardan sanki yalniz kalmista herkes ustune gidiyor gibi algiladim ama once yasananlari bilmem
Hic karismasam daha iyiydi
Vallahi bundan sonra kimseye açıklama yapmam, canım istedi yazdım derim.Bundan sonra böyle kendimizi açıklıcaz demek ki
İlk geldiği günle şimdi arasında büyük fark var. Devam ederse çok daha iyi olacakÇünkü sohbete çok dahil olmuyor.Kendine yakın bulduğu bir şeyi üstüne alabiliyor.Nane kimbilir onu sebeple yazdı.
Ayrıca biz burada cidden eğitim veriyoruz.Kimse bunu anlamıyor.
Seda hala çok iyi değil bazı şeylerde ama gelişmedi mi?
Biraz o taraftan baksa herkes
Temizlik,hijyen,düzen,kullandığımız eşyalar.Bu konuda herkes eleştirdi hala eleştiriyor.Ama bunu kendisine söylüyorlar.
Cidden ne söylense kabul ediyor ve düzeltmeye çalışıyor.Kiz oyle olsa her gün kahvesini yapıp keyif yapar mı burda?
Sen dun benim mantarıma haşlanmış barbunya gibi atmışın dedin geri al oniVallahi bundan sonra kimseye açıklama yapmam, canım istedi yazdım derim.
Yoksa söylüyoruz ve bu onu biliyor.İlk geldiği günle şimdi arasında büyük fark var. Devam ederse çok daha iyi olacak
Aslında o gayet sakin hep daha dikkatli olurum dedi. Hiç küsmedi bile
Ben olsam önümüzdeki ay ona haddini bildirdimSen dun benim mantarıma haşlanmış barbunya gibi atmışın dedin geri al oni
Öyle görünüyor, yalan mı diyeydim.Sen dun benim mantarıma haşlanmış barbunya gibi atmışın dedin geri al oni
Damamm kaşığımı da alayım da geleyimBir gün yemek videonu instoştan bekliyorum bebeyim.
İnşallah yarışabilirim de, kozlarımızı paylaşırız. O beni eleştirir, ben onu.Ben olsam önümüzdeki ay ona haddini bildirdim
Kızgın kaşığı suya sokup cossslat.Damamm kaşığımı da alayım da geleyim
İnşallah elticimİnşallah yarışabilirim de, kozlarımızı paylaşırız. O beni eleştirir, ben onu.
Ben yorum yapmak isterdim ama bir kere çok güzel olmuş dedimÖyle görünüyor, yalan mı diyeydim.
Su salçalı mı olsunKızgın kaşığı suya sokup cossslat.
Bisey diyeyim mi hic ugrasmam gercekten:)Bu arada ben bu arkadaşın eski nickini buldum. Her şeyi eleştiren üyelerden biriymiş, bir ara da sizi eleştirelim.
Bakın dünmybiglove ‘u nasıl eleştirmişim.
Ama sizin eleştirileriniz hep şikayet üzerine olmuş, ben yemek eleştirmeni olarak girişirim.
4 haftalık kararmış çekirdekli çiğ patlıcanlı olsun.Su salçalı mı olsun
Peki patlıcanları bi köşede unutayım 4 hafta sonra görüşürüz4 haftalık kararmış çekirdekli çiğ patlıcanlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?