- 28 Ekim 2022
- 12.452
- 35.898
- 548
- 29
Tabi ben dikkat ederim.Ama dikkatli ol çok sinirlendi tıp sonu kötü olmasın.
belli bir süre sonra sakinleşiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ben dikkat ederim.Ama dikkatli ol çok sinirlendi tıp sonu kötü olmasın.
Çok teşekkürler canımTabi ki canım ne zaman kendini iyi hissedersen![]()
Bol yasaklı olduguna göre popüler tariflerin yasak oldugu yöreselNe olabilir![]()
Tamam senin için bunu yapıyoruzBol yasaklı olduguna göre popüler tariflerin yasak oldugu yöresel![]()

Oleyy bee kim derdi bi gün yöresel için sevineceğim hey gidi heyyyTamam senin için bunu yapıyoruz![]()
![]()
Ama çok popüler olanlar yok,bu sefer ekşili köfte,arap köftesi falan yasak![]()
Ay yöresel mi gerçektenTamam senin için bunu yapıyoruz![]()
![]()
Niye sevindin kiOleyy bee kim derdi bi gün yöresel için sevineceğim hey gidi heyyy![]()
Başka yasaklı tariflerTamam senin için bunu yapıyoruz![]()
![]()
Ben hiçbir eşin güzel yemek hatta şöyle söyleyeyim, özenilmiş emek vererek hazırlanmış yemek için sorun çıkaracağını sanmıyorum. Tam aksine her eş o özeni evinde, sofrasında ister.Bunu bende anlamıyorum.Kendi evimizde yapıyoruz,biz yiyoruzSadece fotoğraf çekip paylaşıyoruz.
Bunu yıllardır sorun yapan çok oldu.
Özellikle eşleri sorun yapanlar oldu![]()
Popüler her şey yasakBaşka yasaklı tarifler
Evet eşler bunu kabul edemez.Ben hiçbir eşin güzel yemek hatta şöyle söyleyeyim, özenilmiş emek vererek hazırlanmış yemek için sorun çıkaracağını sanmıyorum. Tam aksine her eş o özeni evinde, sofrasında ister.
Arkadaşların yaptıkları yorumlara istinaden söylüyorum, buradaki sorun başka.
Senin küçük ve yeni ayaklanmış bebeğin olacak, elinden 1 dk telefon düşmeyecek. Hatta ve hatta sadece KK ile kalmayıp, tüm kadın platformlarında aktif olacaksın. Üstüne YouTube ve İnstagram sayfasından da çıkmayacaksın.
Akşam herif işten gelecek, çocuğu kucağına almıyor diye çemkirecek, kavga çıkaracaksın.
Ama sakin çocuk, sen elinden telefonu hiç düşürmeyeceksin?
Kaç kişinin kocası bu duruma ses çıkarmaz?
Elticim, ben bu ay es geçebilirim. Şu durumlarım belli olsun, ona göre konuşuruz.Popüler her şey yasakAklıma gelenler
Sarma
Dolma
Mantı
Lahmacun
Çiğköfte
Gözleme
Baklava
Künefe
İskender
Tantuni
Yağlama
Ben genelde umut uyuyunca yapıyorum.Ben hiçbir eşin güzel yemek hatta şöyle söyleyeyim, özenilmiş emek vererek hazırlanmış yemek için sorun çıkaracağını sanmıyorum. Tam aksine her eş o özeni evinde, sofrasında ister.
Arkadaşların yaptıkları yorumlara istinaden söylüyorum, buradaki sorun başka.
Senin küçük ve yeni ayaklanmış bebeğin olacak, elinden 1 dk telefon düşmeyecek. Hatta ve hatta sadece KK ile kalmayıp, tüm kadın platformlarında aktif olacaksın. Üstüne YouTube ve İnstagram sayfasından da çıkmayacaksın.
Akşam herif işten gelecek, çocuğu kucağına almıyor diye çemkirecek, kavga çıkaracaksın.
Ama sakin çocuk, sen elinden telefonu hiç düşürmeyeceksin?
Kaç kişinin kocası bu duruma ses çıkarmaz?
Tamam elticim nasıl istersenElticim, ben bu ay es geçebilirim. Şu durumlarım belli olsun, ona göre konuşuruz.![]()
SeviyozNiye sevindin ki![]()
Evet güzel yaa gerçekten. Popüler tarif yok, garanti birinci olur diyeceğimiz tarif yok. Hepsi sürprizzzCidden çok güzel kategori
Benim en sevdiğim![]()
Aynen öyle olacakEvet güzel yaa gerçekten. Popüler tarif yok, garanti birinci olur diyeceğimiz tarif yok. Hepsi sürprizzz![]()
Ooo arayalım bulalım bakalım yörelerin kendisinin bile unuttuğu tarifleriAynen öyle olacak
Hatta bulgur köfteleri birinci olmuş onları da eledim![]()