• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Tavuk Yemekleri Oylama(Fotoğraflı)

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Mangalda Izgara Kanat

• Tavuk Sote

• Kore Tavuk Bowl

• Tavuk Tantuni

• Kremalı Mantarlı Ispanak Yatağında Chicken Parmigiana

• Tavuk Fajita

• Tavuk Dolması (Bütün Tavuk)

• Tavuk Burger

• Tavuk Çöp Şiş

• Tavuk Dünyası Kekiklim

• Çıtır Tavuk

• Tavuk Beyti Kebabı

• Tavuk Lolipop(Tom ve Jerry Baget)

• Yaprak Döner

• Tavuklu Çökertme Kebabı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bunu bende anlamıyorum.Kendi evimizde yapıyoruz,biz yiyoruz 🤔 Sadece fotoğraf çekip paylaşıyoruz.
Bunu yıllardır sorun yapan çok oldu.
Özellikle eşleri sorun yapanlar oldu🤔
Ben hiçbir eşin güzel yemek hatta şöyle söyleyeyim, özenilmiş emek vererek hazırlanmış yemek için sorun çıkaracağını sanmıyorum. Tam aksine her eş o özeni evinde, sofrasında ister.

Arkadaşların yaptıkları yorumlara istinaden söylüyorum, buradaki sorun başka.
Senin küçük ve yeni ayaklanmış bebeğin olacak, elinden 1 dk telefon düşmeyecek. Hatta ve hatta sadece KK ile kalmayıp, tüm kadın platformlarında aktif olacaksın. Üstüne YouTube ve İnstagram sayfasından da çıkmayacaksın.
Akşam herif işten gelecek, çocuğu kucağına almıyor diye çemkirecek, kavga çıkaracaksın.
Ama sakin çocuk, sen elinden telefonu hiç düşürmeyeceksin?

Kaç kişinin kocası bu duruma ses çıkarmaz?

Ben hiçbir eşin güzel yemek hatta şöyle söyleyeyim, özenilmiş emek vererek hazırlanmış yemek için sorun çıkaracağını sanmıyorum. Tam aksine her eş o özeni evinde, sofrasında ister.

Senin küçük ve yeni ayaklanmış bebeğin olacak, elinden 1 dk telefon düşmeyecek. Hatta ve hatta sadece KK ile kalmayıp, tüm kadın platformlarında aktif olacaksın. Üstüne YouTube ve İnstagram sayfasından da çıkmayacaksın.
Akşam herif işten gelecek, çocuğu kucağına almıyor diye çemkirecek, kavga çıkaracaksın.

Evet eşler bunu kabul edemez.
Benim çocuklar büyük ama yeme içme, temizlik işleri hep bende 🫣
Gün içerisinde farklı işlerim oluyor.
O sebeple gündüz çok telefon ile ilgilenemiyorum.

Ben genelde umut uyuyunca yapıyorum.
uyku vakitleri var
Hiç bir zaman aç kalmadık
Hiç bir zaman ev pis olmadı.
🙂 canım.

Back
X