• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Tavuk Yemekleri Oylama(Fotoğraflı)

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Mangalda Izgara Kanat

• Tavuk Sote

• Kore Tavuk Bowl

• Tavuk Tantuni

• Kremalı Mantarlı Ispanak Yatağında Chicken Parmigiana

• Tavuk Fajita

• Tavuk Dolması (Bütün Tavuk)

• Tavuk Burger

• Tavuk Çöp Şiş

• Tavuk Dünyası Kekiklim

• Çıtır Tavuk

• Tavuk Beyti Kebabı

• Tavuk Lolipop(Tom ve Jerry Baget)

• Yaprak Döner

• Tavuklu Çökertme Kebabı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tamamen haklısın benim onlara lafım yok benim fazla becerim yok, fazla tabak canagim da yok 🤣 lakin ne bileyim mangal bi tarif değil benim için yani anlatabiliyor muyum, corba kategorisi olsa mercimek yapmak kadar saçma olurdu. Bir sey öğrenmedim mangaldan, ha bunu deneyim bi ara tarifi de değil, tamamen olmaması gerekirdi gibi, ama bu benim düşüncem kesinlikle. Bu arada mangal yapan arkadaşı seviyorum, darilmasin dediklerime.
Sen o tarifle mangalda da uğraşma, fırın tepsisinde pişir bakalım o kanadı.
He, dümdük kanadı alıp hiçbir işlemden geçirmese bile yine tarif geçerli. Yemek mi, yemek.🤷🏻‍♀️

Bakma, ben çoğu arkadaşı tanımıyorum. Hatta o tarifi yapanı da tanımıyorum.

Ama o tarifi fırında denemiş biri olarak söylüyorum, efsane bacım.

Mangalda olmasaydı da aynı görüntü olacaktı, hatta daha bile güzel olacaktı ve oyları kapacaktı.

Her birinci olan yasaklanamaz ki zaten tabi tekrar tekrar yapılacak, sunum da burada devreye giriyor, ben başka bisi demek istedim ama anlatamadim cok
Ama işte dışarıdan okununca öyle anlaşılıyor.
İnan buraya birinci olayım gözü ile bakmazsan oluyor.
Mesela Pakay Pakay bir süredir bizimle çok olmadı.Ama düzenli katılıyor.
Demek devam edince bir şeyler farklı ilerliyor.
Ben bu yarışmayı neden yapıyorum.Yeni birileri gelsin veya şu hep aynı kişiler birinci oluyor muhabbeti kalsın.
Ama işte burası cidden bir eğitim alanı içinde olmazsanız anlaşılmıyor.
Zaten sürekli bir çamur atılıyor.O kadar iyi niyetle herkes bu durumdan faydalansın istiyoruz ve sonuç yine verdiğim tarifin sorgulanması...
Benim bu bölümde yasaklı tariflerim var ama en az 3 defa birinci olmalı.
Bu tarif çok kez yarıştı.Hatta başka şekilde mangal tarifleri çok yarıştı.Hic birinci olan olmadı.
Burada gelip o tarif için böyle bir şey söylemek sonra da diğer tarifler için üzüldüm demek tam olarak bizim anladığımız gibi bir şey oluyor.

Evdeki erkekleri gönderince kızım dizi keyfi yapalım dedi sizlerde gelin🥰
1000074838.webp

Ohhhh sefanız olsun ❤️ 🥰
Afiyet olsun canım 💜

Hangi dizi tahmin ediyorum 😅 Afiyet olsun

Ahhh keşke, yamuk kocam evde olmasa da gelsem.🫣
1 dilim pomelo kurusu alırım.🥹

Afiyet olsun ❤️ hangi dizi 😁

Ben gelirim, kahveyi de guzel yapıyorsun sen 😌Kaju da var :KK30:
Taşacak bu deniz ama ara ara özetine baktım tam izlemedim 😅

Ama işte dışarıdan okununca öyle anlaşılıyor.
İnan buraya birinci olayım gözü ile bakmazsan oluyor.
Mesela Pakay Pakay bir süredir bizimle çok olmadı.Ama düzenli katılıyor.
Demek devam edince bir şeyler farklı ilerliyor.
Ben bu yarışmayı neden yapıyorum.Yeni birileri gelsin veya şu hep aynı kişiler birinci oluyor muhabbeti kalsın.
Ama işte burası cidden bir eğitim alanı içinde olmazsanız anlaşılmıyor.
Zaten sürekli bir çamur atılıyor.O kadar iyi niyetle herkes bu durumdan faydalansın istiyoruz ve sonuç yine verdiğim tarifin sorgulanması...
Benim bu bölümde yasaklı tariflerim var ama en az 3 defa birinci olmalı.
Bu tarif çok kez yarıştı.Hatta başka şekilde mangal tarifleri çok yarıştı.Hic birinci olan olmadı.
Burada gelip o tarif için böyle bir şey söylemek sonra da diğer tarifler için üzüldüm demek tam olarak bizim anladığımız gibi bir şey oluyor.
Valla ben çamur atmıyorum yav, kazanmak kazanmamak diil mesele asla, benim açımdan en azindan, mangal yani iste😁 bilemiyorum, bi numarasi yok bi şeyi yok, ah bunu denemeliyim tarafı yok, benim için önemli olan bu mesela. Neyse anlatamadiysam da böyle kalsın, tartışmalık bir şey için de yazmamıştım en baştan.

Valla ben çamur atmıyorum yav, kazanmak kazanmamak diil mesele asla, benim açımdan en azindan, mangal yani iste😁 bilemiyorum, bi numarasi yok bi şeyi yok, ah bunu denemeliyim tarafı yok, benim için önemli olan bu mesela. Neyse anlatamadiysam da böyle kalsın, tartışmalık bir şey için de yazmamıştım en baştan.
Şey gibi oldu ve hala öyle gibi devam ediyor.Bu tarif haketmedi daha iyisi vardı veya bu tarif neden verilir.Tarif veren sorgulanıyor.
Ama işte buna zaten biz karar vermiyoruz.Buna kk oyları ile karar veriyor.

Bende tartışmıyorum.Ama bölümde bulunan yarışmacılarıma,tariflerine ve benim bu konuda olan tecrübelerime laf edilmesini kabul etmiyorum.Olay bu sadece...

Şey gibi oldu ve hala öyle gibi devam ediyor.Bu tarif haketmedi daha iyisi vardı veya bu tarif neden verilir.Tarif veren sorgulanıyor.
Ama işte buna zaten biz karar vermiyoruz.Buna kk oyları ile karar veriyor.

Bende tartışmıyorum.Ama bölümde bulunan yarışmacılarıma,tariflerine ve benim bu konuda olan tecrübelerime laf edilmesini kabul etmiyorum.Olay bu sadece...
Bu tarif hak etmedi demiyorum, bu bir tarif değil diyorum ben sadece, benim için tabi.

Back
X