• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Tavuk Yemekleri Oylama(Fotoğraflı)

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Mangalda Izgara Kanat

• Tavuk Sote

• Kore Tavuk Bowl

• Tavuk Tantuni

• Kremalı Mantarlı Ispanak Yatağında Chicken Parmigiana

• Tavuk Fajita

• Tavuk Dolması (Bütün Tavuk)

• Tavuk Burger

• Tavuk Çöp Şiş

• Tavuk Dünyası Kekiklim

• Çıtır Tavuk

• Tavuk Beyti Kebabı

• Tavuk Lolipop(Tom ve Jerry Baget)

• Yaprak Döner

• Tavuklu Çökertme Kebabı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet.
Bencede.
Evde huzursuzluk oluyor.
Geceleri maalesef.
Seda bizler telefona giriyoruz ama küçük çocuk yok, müsaitiz. İnan çoğu eşin gözüne batıyor eşinin telefonla çok ilgilenmesi. Ne kadar uslu çocuk da olsa sonuçta daha çok küçük. Burası var girdiğin, instagramda yemek sayfan, you tube hesabın, başka sitede hesabın vs. Şuan zamanı değil, biraz daha büyüsün Umut o zaman daha fazla zaman ayırırsın.

Tarif için ip ucu kovalıyordum şurada konu nasıl kaosa dönüştü
Seda_27 Seda_27
Bana sorabilirdin diğer topikten ve özeldende iletişimimiz var oysa ki sadece yemek bölümünden tanışmıyoruz ki

Buradaki hic kimseyi dogru duzgun tanimam ama hep okurum
Bugun dayanamadim
Seda seninle pekala dalga geciliyor bilmiyorum bana mi oyle geliyor
Takilmak falan degil bu bildigin kucuk gormek
Boyle bi sayfaya yakistirmiyorum açıkcası
Benim mesajım için mi bu açıklama sedayla dalga geçme gibi bir amaçla yazmadım mesajımı
ayrıca burada benden daha eski yarışmacısın bende konuyu takip ettiğim dönemlerden tanıyorum seni benim için dalga geçiyor demene üzülürüm
Gelecek ay için ip ucu soruları soruyordum sadece

Ben bu sayfadan neden bildirim aldım ki şimdi🤷‍♀️
Ayrıca yarışmayı da anlamadım, ne yapılıyor? Birinci nasıl ve neye göre seçiliyor?
Hediye ne?
Her ayın başında başlıyor yarışma. Her ay bir kategori ile ilgili tarifler yapıyor yarışmaya katılmak isteyen üyeler. Bu ay tavuk yemekleri yapıldı. Geçen ayda sütlü tatlılardı.
1.sayfada sayfayı kaydırırsanız aşağıya yapılan tariflerin görselleri var, tarifini isterseniz görsellerle beraber linki de var, linkini tıklayınca yapım aşaması var.
1.yi de yine üyeler seçiyor. O yüzden herkese bildirim gidiyor, beğendiği tarife oy veriyor, ayın sonuna kadar devam ediyor oy verme işlemi. Sonuçta en fazla oy alan üye 1.seçiliyor.
1.olan üye pro üyelik +hediye alıyor. Alınan hediyelerle alakalı başka sayfa var. Genelde mutfak eşyası oluyor. Tabak takımı,kahvaltı takımı, fincan takımı, tencere vs.

Son düzenleme:
Ben bu sayfadan neden bildirim aldım ki şimdi🤷‍♀️
Ayrıca yarışmayı da anlamadım, ne yapılıyor? Birinci nasıl ve neye göre seçiliyor?
Hediye ne?
Ayy sen uzun zamandır yoktun demi yarışma bölümü için tüm üyelere gidiyor bildirim
İlk sayfada görseller ve üzerine tıklayınca yemeklerin yapılışı var

Seda bizler telefona giriyoruz ama küçük çocuk yok, müsaitiz. İnan çoğu eşin gözüne batıyor eşinin telefonla çok ilgilenmesi. Ne kadar uslu çocuk da olsa sonuçta daha çok küçük. Burası var girdiğin, instagramda yemek sayfan, you tube hesabın, başka sitede hesabın vs. Şuan zamanı değil, biraz daha büyüsün Umut o zaman daha fazla zaman ayırırsın.
Anladım evet.

Back
X