Popüler Konu Tavuk Yemekleri

Yok bozulmuyor hava soğuk
Sofra bezine sardım poşete koydum.
Mecburen pazara kadar bekleyecek.
Sınavım var, düğünler var .Hiç uğraşamam
İyi fikirmiş sofra bezine sarmak. Poşette kötü oluyor, açıkta da soluyor, bu şekilde bozulmaz, ben de öyle yapayım bundan sonra. Malum buzdolabından yer kaplıyor.

İyi fikirmiş sofra bezine sarmak. Poşette kötü oluyor, açıkta da soluyor, bu şekilde bozulmaz, ben de öyle yapayım bundan sonra. Malum buzdolabından yer kaplıyor.
Yıllardır böyle saklıyorum.Bir ay bile kalsa bir şey olmaz.
Bu sefer mecbur kaldım.
Benimkilerin hepsi seviyor.Ama kızlar geç geliyor.Bu sıra gelince yemiyorlar.Diyet yapıyorlarmışHaftaya yerler diye umuyorum Eşimde izin aldı.Bahçeye gittiler,son kalan işleri yapacaklar.Bende yoğunum işime geldi

Bitmiyordu, sırtım ağrıdı Cumartesi günü pişireceğim zamana kadar birşey olmaz herhalde dolapta.

Eklentiler

• 1000041900.webp
    75,8 KB · Görüntüleme: 11
Kavurduktan sonra yarım su bardağı kadar su koydum, pişmiş sayılmaz. Bayramda da 2 gün önceden sardığım oluyordu
Doktorların yalancısıyım Deynep’im. Pilav tarzı pirinç ürünlerinin piştiği gün, en fazla ertesi gün tüketilmesi gerektiğini, zehirleyebileceğini söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…