- 21 Kasım 2017
- 30.335
- 132.474
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HerkesiO değil de biz hiç Nane’yi görmedik asıl. Onu ne yapacağız?
Instagram’dakini gördüm sadece.Oğlunun doğum gününde resmini atmıştı ailecek, sonra sildi, onları gördün mü?![]()
Yüz görümlüğü istiyorO değil de biz hiç Nane’yi görmedik asıl. Onu ne yapacağız?
Ben görmedimOğlunun doğum gününde resmini atmıştı ailecek, sonra sildi, onları gördün mü?![]()
Hemen hemen aynı tarifle yaptım ben de.Margaret Hale
Bak ben bunu yapıyorum. 5 yıldır aynı tarifi yapıyor muşum
Hamur İşleri Konu 'Maya olmadan pişi olmaz mı? Olur ..'
![]()
Evet maya olmadan pişi olmayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.Hem de öyle güzel oluyor ki.Birde hafif ki sormayın.Asla yağ çekmiyor .Bu nedenle çokta hafif.
Yapımı ise inanılmaz kolay .Sahura yapıp afiyetle yiyebilirsiniz...
Malzemeler :
-1 adet yumurta
-1 çay bardağı yoğurt
-1 tatlı kaşığı kabartma tozu
-1,5 su bardağı un (çok az azalabilir ya da artabilir)
-Bir tutam tuz
Kızartmak için:
-Sıvıyağ
Yapılışı:
Yumurta, yoğurt ve tuzu yoğurma kabına alıyoruz ve karıştırıyoruz...
1 bardak un ve kabartma tozunu ilave ederek yoğurmaya...
- isabel
- Yorumlar: 28
- Forum: Yemek Tarifleri
Evet arada bi katilirim yogun olmadigim donemlerde
Bu konuda işte etiketlemek istemiştin inçirli xli kişi yazmıştın![]()
Nasıl olabilir buBen görmedim![]()
Bu tarif çok iyi hiç şaşmaz. Bazen iki ölçü yapıyorum.Hemen hemen aynı tarifle yaptım ben de.![]()
Farkındayım. Biz ne zaman göreceğiz??!?Herkesi![]()
Ne yaptığını unutmuştum, Bi koşu gidip baktım, M harfini de düzgün yapmışsınBugün benim yaptığımı Mete bile yapar, öyle kolay bir şeymiş ya.
BEn hatırlıyorum seni niçk de hep aynıydı bu ay değişti sadeceEvet arada bi katilirim yogun olmadigim donemlerde
![]()
Artık yamuk bile olsa söyleyemezsin ki zaten beynini yedik kaç gündür ahhsdjhdNe yaptığını unutmuştum, Bi koşu gidip baktım, M harfini de düzgün yapmışsınpuan
Hiç fikrim yokNasıl olabilir bu![]()
Açık açık niye paylaştın yazdım, o yüzden herhalde sildiBen görmedim![]()
Yok canim nickimi bi kez daha degistirmistimBEn hatırlıyorum seni niçk de hep aynıydı bu ay değişti sadece
Öteki nicki zordu ne yapayım, bunu unutmamEvet arada bi katilirim yogun olmadigim donemlerde
![]()