- 12 Ocak 2021
- 5.471
- 24.378
- 298
- 31
Gelecek ay yine hiç kazanamayanlar yapılırsa ben muaf olmak istiyorum artık ama kk halkının takdiri bakalımTadını çıkarin honkim bu ay kimse yok,belki gelecek ayda olmayacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelecek ay yine hiç kazanamayanlar yapılırsa ben muaf olmak istiyorum artık ama kk halkının takdiri bakalımTadını çıkarin honkim bu ay kimse yok,belki gelecek ayda olmayacak![]()
Sen her ay yap,olmazsa ben gelir yerim hemşom3 ay bile çok geriye atıyormuş insanı, onu farkettim hemsosuu![]()
Sağol canımHadi gözün aydın
O dönem çok sıkıntılıydım, elticimin sıkıntıları benim bin mislimden beterdi. O şartlarda bile beni bırakmadı.Nevoş can yaa. Hiç unutmuyorum. Deprem zamanı kendisi zor şartlarda olmasına rağmen senin tedavin olumsuz sonuçlanınca çok üzülmüştü.
![]()
Rabbim müsade ettiği sürece beraberiz inşallah, eniştemin önümüzdeki yaz sözünü de unutmadımHepimiz öyleyiz birlikte olduğumuz için katılım oluyor.
Sizler olmasanız ben ne yapacağım![]()
Sen bunca satırlarımdan bunu mu anladın, nerenle okuyorsun acabağğğ?yarışmaya katılmayınca ortamı bozmuşmu oluyoruz ?

Çoğu kez yaptım ekletmediler yemek tariflerine ekledimNeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeböyle bir cevap beklemiyordum nevos şok oldum,nedeennn
![]()
Amin elticimRabbim müsade ettiği sürece beraberiz inşallah, eniştemin önümüzdeki yaz sözünü de unutmadım![]()
Balkonda yaparsınPlanlarım var sunumu halledicem ışıktan yana mağdurum o ne olcak bilmiyorum![]()
yemin ediorum eror verdimmSen bunca satırlarımdan bunu mu anladın, nerenle okuyorsun acabağğğ?![]()
Yemek masasında sunum yapayım istiyorum ama bakcam en kötü ihtimalle yine gezmeye çıkartcam tavukları balkonaBalkonda yaparsın![]()
Dikkat et çiğ kalıp uçmasınlarYemek masasında sunum yapayım istiyorum ama bakcam en kötü ihtimalle yine gezmeye çıkartcam tavukları balkona![]()
Dikkat et çiğ kalıp uçmasınlar![]()
İçeride olmaz boşver masayıYemek masasında sunum yapayım istiyorum ama bakcam en kötü ihtimalle yine gezmeye çıkartcam tavukları balkona![]()
Tamamİçeride olmaz boşver masayı![]()
Bizim acemilik zamanımızda da kaç yıllık tecrübeli katılımcılar vardı diyorum. Buna rağmen yılmadık, devam ettik diyorum.yemin ediorum eror verdimm![]()
İçeride olmaz boşver masayı![]()
Bu kahve içinde koşulur yani, şifa olsun Nane.
Afiyet olsun canım