Dediğim gibi ilk yıllarda yarışmaya katılmamışımAramızda 1 yarışma fark var75 ile öndeyim şaka gibi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğim gibi ilk yıllarda yarışmaya katılmamışımAramızda 1 yarışma fark var75 ile öndeyim şaka gibi
![]()
Ben saydım başka konum yok74 e kadar sayabilmiş daha fazla sayamamış ben öyle anladım![]()
HaksızlıkDediğim gibi ilk yıllarda yarışmaya katılmamışım![]()
Sizden sonra çoğuHaksızlık![]()
7000Ben saydım başka konum yokNevoş un 1000 tane konusu var
Bir de o dükkanların membasında yaNasıl başarıyorsun düzgün kahve bulamamayı![]()
16.yılımdayımMaşallah![]()
Hayatının bir bölümü burada geçmiş
![]()
Migros’ta İzmir’in Hisar marka kahvesi var bebeyim, o da güzel. Siparişim gecikirse ondan alıyorum.Ben cok zorda kalırsam Migros alırdım fena değildi. Ama bayadır almadım. Market markaları sık sık değiştiriyor üreticileri bilemedim![]()
Kankim,canımÇileklerimde gözü olan çoktu. Nazara geldi başka açıklaması yok![]()
Kadıköy'de de vardı, Memo Bey'inBir de o dükkanların membasında ya
Öyle bir yerde olsam, koklaya koklaya bulur ve alırım.![]()
Aramızda 3 yıl var16.yılımdayım![]()
Tamam kankimKankim,canımbundan sonra eş zamanlı kasiyalim ki etkisi artsin
![]()
Kaynanamlarla beraber oturuyordum o dönemde. Çocuk vs derken vakit bulamadım. Taşınınca katılmaya başlamıştımSen bizi geç bulmuşsun
Aktif değil miydin![]()
Kimin gözü vardı kiÇileklerimde gözü olan çoktu. Nazara geldi başka açıklaması yok![]()
Tamam kankimTamam kankim
3 2 1 deyince kaşırız
Canım
Nasıl düştün buraya acabaKaynanamlarla beraber oturuyordum o dönemde. Çocuk vs derken vakit bulamadım. Taşınınca katılmaya başlamıştımama okuyup oy veriyordum