• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Tavuk Yemekleri

Ben genelde fincan takımı al geç yapıyordum aslında ama o bizim eve aldı eledim o yüzden
kavanoz takımı düşünüyordum bence güzeldi eşim yok dedi
Kararsız kaldım

Ben genelde fincan takımı al geç yapıyordum aslında ama o bizim eve aldı eledim o yüzden
kavanoz takımı düşünüyordum bence güzeldi eşim yok dedi
Kararsız kaldım
Madame coco’nun güzel dekoratif vazoları falan var, onlara baktın mı?

Bana fincan getiren birine de nevresim falan götürmem, ne bileyim.

Eklentiler

• IMG_7173.webp
    IMG_7173.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_7174.webp
    IMG_7174.webp
    59 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_7175.webp
    IMG_7175.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_7172.webp
    IMG_7172.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 35
Hiç düşünmemiştim olabilirmiş böyle bir şey
Mimarsa ona dekoratif şeyler riskli olur ya. Asla denemem. Kardeşim, eşi, tanıdığım arkadaşları vs. hep mimar, evleri antin kuntin. Çok sürpriz oluyor o tiplerin sevdiği şeyler. Alınca kullanabileceği fonksiyonel bir şey alır geçerim. Minimal desenli nevresim, Timeless veya Elysia tarzında su takımı, sade şık havlu takımları iyi olur. Bizimkiler öyle şeye daha çok tav oluyor. Değişik kafaları var ya. Mesela bana ev hediyesi almışlardı geçen sene, şu paspası. 2 bin liraydı, değiştirsem mi diye düşündüm. Sonra ayıp olur diye vazgeçtim djdjjd

Eklentiler

• IMG_0867.webp
    IMG_0867.webp
    44 KB · Görüntüleme: 34
Madame coco’nun güzel dekoratif vazoları falan var, onlara baktın mı?

Bana fincan getiren birine de nevresim falan götürmem, ne bileyim.
Niye kız nevresim kötü mü 😐
Bunlar çok güzel ama evine uyacak mı ki, bizim salona maalesef uymuyor hiç. Pip’ten aldırdığım elimde kaldı, öyle dolanıyor evin her yerinde. 🤣

Mimarsa ona dekoratif şeyler riskli olur ya. Asla denemem. Kardeşim, eşi, tanıdığım arkadaşları vs. hep mimar, evleri antin kuntin. Çok sürpriz oluyor o tiplerin sevdiği şeyler. Alınca kullanabileceği fonksiyonel bir şey alır geçerim. Minimal desenli nevresim, Timeless veya Elysia tarzında su takımı, sade şık havlu takımları iyi olur. Bizimkiler öyle şeye daha çok tav oluyor. Değişik kafaları var ya. Mesela bana ev hediyesi almışlardı geçen sene, şu paspası. 2 bin liraydı, değiştirsem mi diye düşündüm. Sonra ayıp olur diye vazgeçtim djdjjd
İşte benide kararsız bırakan meslekleri oldu eşime bir kaç seçenek sundum başka bir şey olsa daha iyi olur dedi

Niye kız nevresim kötü mü 😐
Bunlar çok güzel ama evine uyacak mı ki, bizim salona maalesef uymuyor hiç. Pip’ten aldırdığım elimde kaldı, öyle dolanıyor evin her yerinde. 🤣
Getirdikleri fincan seti Pip’se götürsün tabi, değilse götürmesin.😌😌

Mimar kadın dümdük fincanla gelecek, ben ona nevresim mi götüreceğim, cıks 😌😌

Mimar olup riskli dememiş, herkesin götüreceği hediyeyi getirmeyi bilmiş ama.😏

Uygun fiyatlı kahvaltı setleri de var mesela?

Back
X