- 1 Aralık 2021
- 15.877
- 57.577
- 548
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fincan da güzel ama hediye çok geliyorsa yani yeni ev falanda fincanı çok olabilirBen genelde fincan takımı al geç yapıyordum aslında ama o bizim eve aldı eledim o yüzden
kavanoz takımı düşünüyordum bence güzeldi eşim yok dedi
Kararsız kaldım
Madame coco’nun güzel dekoratif vazoları falan var, onlara baktın mı?Ben genelde fincan takımı al geç yapıyordum aslında ama o bizim eve aldı eledim o yüzden
kavanoz takımı düşünüyordum bence güzeldi eşim yok dedi
Kararsız kaldım
Makrome duvar süsleri ve perde kullanıyor otantik şeyleri de sever gibi aslındaMadame coco’nun güzel dekoratif vazoları falan var, onlara baktın mı?
Bana fincan getiren birine de nevresim falan götürmem, ne bileyim.
Çiçek yoktu daha önceki evinde sevmiyor yada bakamıyordur benim gibiNane Limon Kabugu güzel salon çiçeği bile olur aslında. Havlu setleri olur, dekoratif saat olur, tablo olur.
Düşününce çok şey akla geliyor.
Yakınlarında madame coco var ise çok güzel şeyler bulabilirsin o zaman.Makrome duvar süsleri ve perde kullanıyor otantik şeyleri de sever gibi aslında
Malesef yok burada ama şehirdışına gideceğim o zaman bakabilirimYakınlarında madame coco var ise çok güzel şeyler bulabilirsin o zaman.
Umut nasıl oldu sedaMerhaba iyi pazarlar![]()
Umut nasıl oldu seda
Mimarsa ona dekoratif şeyler riskli olur ya. Asla denemem. Kardeşim, eşi, tanıdığım arkadaşları vs. hep mimar, evleri antin kuntin. Çok sürpriz oluyor o tiplerin sevdiği şeyler. Alınca kullanabileceği fonksiyonel bir şey alır geçerim. Minimal desenli nevresim, Timeless veya Elysia tarzında su takımı, sade şık havlu takımları iyi olur. Bizimkiler öyle şeye daha çok tav oluyor. Değişik kafaları var ya. Mesela bana ev hediyesi almışlardı geçen sene, şu paspası. 2 bin liraydı, değiştirsem mi diye düşündüm. Sonra ayıp olur diye vazgeçtim djdjjdHiç düşünmemiştim olabilirmiş böyle bir şey
Niye kız nevresim kötü müMadame coco’nun güzel dekoratif vazoları falan var, onlara baktın mı?
Bana fincan getiren birine de nevresim falan götürmem, ne bileyim.
İşte benide kararsız bırakan meslekleri oldu eşime bir kaç seçenek sundum başka bir şey olsa daha iyi olur dediMimarsa ona dekoratif şeyler riskli olur ya. Asla denemem. Kardeşim, eşi, tanıdığım arkadaşları vs. hep mimar, evleri antin kuntin. Çok sürpriz oluyor o tiplerin sevdiği şeyler. Alınca kullanabileceği fonksiyonel bir şey alır geçerim. Minimal desenli nevresim, Timeless veya Elysia tarzında su takımı, sade şık havlu takımları iyi olur. Bizimkiler öyle şeye daha çok tav oluyor. Değişik kafaları var ya. Mesela bana ev hediyesi almışlardı geçen sene, şu paspası. 2 bin liraydı, değiştirsem mi diye düşündüm. Sonra ayıp olur diye vazgeçtim djdjjd
Geçmiş olsun
Getirdikleri fincan seti Pip’se götürsün tabi, değilse götürmesin.Niye kız nevresim kötü mü
Bunlar çok güzel ama evine uyacak mı ki, bizim salona maalesef uymuyor hiç. Pip’ten aldırdığım elimde kaldı, öyle dolanıyor evin her yerinde.![]()
Mimar olup riskli dememiş, herkesin götüreceği hediyeyi getirmeyi bilmiş ama.Mimarsa ona dekoratif şeyler riskli olur ya. Asla denemem. Kardeşim, eşi, tanıdığım arkadaşları vs. hep mimar, evleri antin kuntin. Çok sürpriz oluyor o tiplerin sevdiği şeyler. Alınca kullanabileceği fonksiyonel bir şey alır geçerim. Minimal desenli nevresim, Timeless veya Elysia tarzında su takımı, sade şık havlu takımları iyi olur. Bizimkiler öyle şeye daha çok tav oluyor. Değişik kafaları var ya. Mesela bana ev hediyesi almışlardı geçen sene, şu paspası. 2 bin liraydı, değiştirsem mi diye düşündüm. Sonra ayıp olur diye vazgeçtim djdjjd
SağolGeçmiş olsun