- 21 Kasım 2017
- 30.339
- 132.477
- 598
Kız ablanların bina hangi renk? Aynı binada oturuyor olabiliriz dur hele skdkkdKısaca tarifim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ablanların bina hangi renk? Aynı binada oturuyor olabiliriz dur hele skdkkdKısaca tarifim![]()
Sizin evin karşısında okul var mı merak ettim ?Kız ablanların bina hangi renk? Aynı binada oturuyor olabiliriz dur hele skdkkd
Ben çok çektim o kunuda hiç de güzel değil tam kurulanmafan eve geldiklerinde deliriyordum geçen kış boşaltmayı unuttuğunuz için kenarlar kırışmıştı bu senede daha kötü olur dahada girilmez inşallahÇocuklarla havuzlu bir eve gidince dert oluyor bana. Peşlerinde koşturuyorum sürekli düşerler diye. Düşmeseler de çocukların suya ayrı bir zaafı var malum. Üzerini ıslatıyor, havuza olmadık şeyler atıyor vs. Çekilmez. Ama büyüseler isterim, ben de girerim. Yakınlarda çok ev yok zaten sjdjdj
Sen de Insta’ya gel biSizin evin karşısında okul var mı merak ettim ?
![]()
Zenginlik başa belaBen çok çektim o kunuda hiç de güzel değil tam kurulanmafan eve geldiklerinde deliriyordum geçen kış boşaltmayı unuttuğunuz için kenarlar kırışmıştı bu senede daha kötü olur dahada girilmez inşallah
PekiSen de Insta’ya gel bi
Ne topluyorsun herkesiSen de Insta’ya gel bi
EŞim olimpik havuzu yapan kişi merkezde de buradada evine zamanı yok amaZenginlik başa bela
Ayrıca ben burdayım korkudan gitmedimNe topluyorsun herkesi![]()
Benim yarışmacıları mı nasıl tehdit edertehditve sitem
![]()
Burada bir şey yapamaz annem,guzumAyrıca ben burdayım korkudan gitmedim![]()
tenhaya gel diyor korkuyorumBenim yarışmacıları mı nasıl tehdit eder![]()
Gitmeyintenhaya gel diyor korkuyorum![]()

Arkamda nevoş varBurada bir şey yapamaz annem,guzum![]()
Dağ gibi kadınımArkamda nevoş var![]()
KıyamamBenim küçük büyükleri kızdırıp arkamda annem var diye yanıma geliyor bu ara