Maşallah maşallah Bibi gelsin görsünBen börek yapmaya gidom, kocam yarın işe giderken yanına yolluk olsun ahh ahh kalmadı bizim gibin kadinlarEki Görüntüle 3677450
O ancak banlansın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah maşallah Bibi gelsin görsünBen börek yapmaya gidom, kocam yarın işe giderken yanına yolluk olsun ahh ahh kalmadı bizim gibin kadinlarEki Görüntüle 3677450
O ancak banlansın
Bekliyoruz canım kolay gelsinBen börek yaparken sen de konumu onayla nevocum, borekle geri dönerim birazdan⚘️
Ben seni tutuyorum love çok güzel yapmışsınBen börek yaparken sen de konumu onayla nevocum, borekle geri dönerim birazdan⚘️
Ben konuyu açtım ya onaylanmadi
Nevocum o bibi niye katilmiyo hic gelip gidip herkeşe burda laf sokuyo bi kap yemek pisireyim demiyo
Aynen kanka o yüzden sülalede özel yemek istekleri oluyor bendenYemek yapmayı bilmiyor diyorlar![]()

Al gene yeşil bişeBen börek yapmaya gidom, kocam yarın işe giderken yanına yolluk olsun ahh ahh kalmadı bizim gibin kadinlarEki Görüntüle 3677450
Kocasının gözlü yaşlı bunun yüzünden gizli gizli adam dürüm alıp yiyorMaşallah![]()
Enişte dua etsin brokoli değilAl gene yeşil bişe![]()
Yavrum böyle otlu börekler yemeyiz pattisli kıymali durukenMaşallah maşallah Bibi gelsin görsünO ancak banlansın
![]()
Kız sûrekli onu haşlayıp duruyor ya buEnişte dua etsin brokoli değilYa onunla börek yapsaydı
![]()
Yapınca görelimYavrum böyle otlu börekler yemeyiz pattisli kıymali duruken![]()
Allah sabır versinKız sûrekli onu haşlayıp duruyor ya bu![]()
Habibte gibisinNazar değiyor paylaşamiyom![]()
Bize dua ediyordur yemek sayfasından Allah razı olsun arada yemek yiyiyoruz diyeKocasının gözlü yaşlı bunun yüzünden gizli gizli adam dürüm alıp yiyor![]()
En sevdiğimYavrum böyle otlu börekler yemeyiz pattisli kıymali duruken![]()
Eline sağlık bekliyoruzBen börek yaparken sen de konumu onayla nevocum, borekle geri dönerim birazdan⚘️
Oh sabahlar olmasın bu saatte uyuyorsa o cocuk![]()
Bir şekilde ninni açıp ayağımda sallıyorum.Geri uyanır herhalde bu uyumaya sabaha kadar uyumazdır![]()
Artık düzen oturttman lazım gündüz 1 yada 2 öğlen uykusu olsa yeterdaha sabit değil ki saatleri