Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah maşallahNevreste yufka diil el açması nevocum bibiye bak utanır yazamaz dedim yazmis hangi tarifi istiyorlar senden starbaks kurabiyesi mi avzgagEki Görüntüle 3677487
İnşallah canımMalzeme aldim eger agrim olmazsa yarin yaparim tarifimi Ins![]()
4 aydan sonra olmalıydı o yadaha sabit değil ki saatleri
Ben de yazayım 1 yaş bebe sabah 8de kalksa öğlen 2 uyku yapar biri uzun biri kısa veya uykuyu cok sevmiyorsa tek uyku yapar. Akşamda 8de yatağa girer düzeni olursa zamansız uyuklamalar yapmaz ve daha huzurlu olur.daha sabit değil ki saatleri
Aynen öyle BacikomAma onlar size imkan tanıyor ve bunu kullanmanızı istiyorlar
Çok az katılım olduBari yapmak isteyenler ve yapanlar eklesinler istiyorlar
![]()
Bibiyi yemek yaparken hayal edemiyorumBen konuyu açtım ya onaylanmadi
Nevocum o bibi niye katilmiyo hic gelip gidip herkeşe burda laf sokuyo bi kap yemek pisireyim demiyo
Aynen kanka o yüzden sülalede özel yemek istekleri oluyor bendensadece hünerlerimi göz önünde yapmayı sevmiyorum
mybiglove buda adam et beklerken çiçek böcek pişiren gadındı en son baktığımda
![]()
Nazar değiyor paylaşamiyom![]()
Ellerine sağlık canımHayırlı akşamlar hanımlar, sonunda tarifimi yapıp açtım konunumu![]()
O sırada baklava bile acabilen ben ama hiç biriniz bunu bilmez kızım rizeliyim ben lütfen yaaNevreste yufka diil el açması nevocum bibiye bak utanır yazamaz dedim yazmis hangi tarifi istiyorlar senden starbaks kurabiyesi mi avzgagEki Görüntüle 3677487
Ohooo lafla herkeş baklava açar bize icraatttt lazimO sırada baklava bile acabilen ben ama hiç biriniz bunu bilmez kızım rizeliyim ben lütfen yaa![]()
İcraati sen göster beybim benim ihtiyacım yokOhooo lafla herkeş baklava açar bize icraatttt lazim
Tesekkur ederim biraz daha iyiyim sukurİnşallah canım
Şimdi nasılsın biraz toparladın mı![]()
Rizeli olinca nooliiiO sırada baklava bile acabilen ben ama hiç biriniz bunu bilmez kızım rizeliyim ben lütfen yaa![]()
Bu seferlik affettim, bir daha olmasın
Di mi ama, yalan söylemediğini, abartmadığını nerden bilelimOhooo lafla herkeş baklava açar bize icraatttt lazim
Tamamdır appplammBu seferlik affettim, bir daha olmasın![]()
Karadenizlilerin ev baklavası meşhurdur bacım.Rizeli olinca nooliii
Kaç senedir göremedik spor yap, kahve iç, kocanla düüüüüüttt, göster de görelim ulen![]()