merhaba arkadaşlar. aslında konu yemek bölümünün konusu ama acil cevaba ihtiyacım var. perşembe günü tavuk almıştım. yarısını buzluğa, yarısını da akşam yaparım diye buzdolabına kaldırdım. ama ne o gün ne de dün yapmak kısmet olmadı.size sorum tavuk 3 gün buzdolabında bekler mi? pişirsem mi?
kokusu nasıl canımbaşlık süpermiş tavuksal
merhaba arkadaşlar. aslında konu yemek bölümünün konusu ama acil cevaba ihtiyacım var. perşembe günü tavuk almıştım. yarısını buzluğa, yarısını da akşam yaparım diye buzdolabına kaldırdım. ama ne o gün ne de dün yapmak kısmet olmadı.size sorum tavuk 3 gün buzdolabında bekler mi? pişirsem mi?
kötü bir koku alamadım ama içim rahat etmedi. çocuğum var artı hamileyim, durduk yere acillik olmayalım dedim:26:
​Buzdolabı kısmında en fazla 2 gün diye biliyorum.
bende 2 gün diye biliyorum.
ben pipirikliyim bu konularda.bencede pişirmeyin derim.
bi de şöyle birşey var.satıldığı yerde de dondurulmuş olarak satılmıyor.normal buzdolabımızda ki gibi yumuşak oluyor.
paketin üzerine bakın isterseniz.
Bir şey olmamıştı biz yedigimizde çünkü tavuk reyonlarında da bekliyor dolapta ama son tüketim tarihi ne zaman?
paketinden çıkarıp buzdolabı poşetine koymuştum. tarihine de bakmadım:26: ama tavuklarımız günlük geliyor.
keşke tarihine bakmış olsaydınız.
ama siz bu konuyu açacak kadar kafaya taktıysanız bence içinize sinmeyecek.
pişirmeyin derim.
hehehehe yoruma kop yaa
alemsinDD
anlamadım?neden?
içim rahat etmedi. köpeklere verdim, afiyetle yedilercevaplar için teşekkür ederim kızlar
en iyisini yapmıssın şekerim köpeklerin durumunu haber verde bir şey olursa Allah muhafa ruhlarına fatiha okuyalım
içim rahat etmedi. köpeklere verdim, afiyetle yedilercevaplar için teşekkür ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?