tavuksal bir sorun:)

yolcu20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
3.017
477
0
Ankara
merhaba arkadaşlar. aslında konu yemek bölümünün konusu ama acil cevaba ihtiyacım var. perşembe günü tavuk almıştım. yarısını buzluğa, yarısını da akşam yaparım diye buzdolabına kaldırdım. ama ne o gün ne de dün yapmak kısmet olmadı.size sorum tavuk 3 gün buzdolabında bekler mi? pişirsem mi?

kokusu nasıl canım başlık süpermiş tavuksal

​Buzdolabı kısmında en fazla 2 gün diye biliyorum.

​Buzdolabı kısmında en fazla 2 gün diye biliyorum.

bende 2 gün diye biliyorum.
ben pipirikliyim bu konularda.bencede pişirmeyin derim.
bi de şöyle birşey var.satıldığı yerde de dondurulmuş olarak satılmıyor.normal buzdolabımızda ki gibi yumuşak oluyor.
paketin üzerine bakın isterseniz.

Bir şey olmamıştı biz yedigimizde çünkü tavuk reyonlarında da bekliyor dolapta ama son tüketim tarihi ne zaman?

Bir şey olmamıştı biz yedigimizde çünkü tavuk reyonlarında da bekliyor dolapta ama son tüketim tarihi ne zaman?

paketinden çıkarıp buzdolabı poşetine koymuştum. tarihine de bakmadım:26: ama tavuklarımız günlük geliyor.

0 ile 4 derece arasinda beklemesi gerekiyor. Buzdolabinin isisindan ve son kullanma tarihinden eminsen ye ama paketini de atmissin bosver risk alma :)

Tavuk son kullanma tarihine kadar buz dolabında, son kullanma tarihinden itibaren de 3 ay dondurucuda saklanabilir.
Hiçbir sorun olmaz yani. İçiniz rahat olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…