TAYİN ALMALI MIYIM

Cocugunu sakın bırakma, mesajını sımdı gordum. Aılen senınle neden gelmıyor?
gelicez diyorlar ama ben ailemi istemiyorum.sadece oğlum ve ben...o kadar.
çocuk konusunda yeni şehirde kreş bakıyorum işte.gideceğimiz yerde kreş olmalı.eğer buysa ben bunu araştırıyorum.

Yani cocugunuz için de her şeyi düşündünüz mü? Kreş sonrasını. Bir tane Özel kreş varsa rekabet yoktur onu da düşünün bak.
düşünüyorum zaten bu konu kara kara düşündürüyor.ilkokula başlayınca 3 saat için bakıcı tutucam.herşeyi planlıyorum.zaten kendimden çok çocuğu aile yardımı da almadan nasıl çözebilirim diye düşünüyorum.çocuğum olmadan asla diyorum.o yüzden bu sene gitmem gerek.seneye okula başlıcak.çevreye uyum sağlaması gerek

düşünüyorum zaten bu konu kara kara düşündürüyor.ilkokula başlayınca 3 saat için bakıcı tutucam.herşeyi planlıyorum.zaten kendimden çok çocuğu aile yardımı da almadan nasıl çözebilirim diye düşünüyorum.çocuğum olmadan asla diyorum.o yüzden bu sene gitmem gerek.seneye okula başlıcak.çevreye uyum sağlaması gerek
Siz bilirsiniz tabii de deminden beri diyorum ki sadece eğitim için değil spor ve sanat faaliyetleri için de düşünün gideceğiniz yeri. Yani Balıkesir ile sinirlamayin illa

Siz bilirsiniz tabii de deminden beri diyorum ki sadece eğitim için değil spor ve sanat faaliyetleri için de düşünün gideceğiniz yeri. Yani Balıkesir ile sinirlamayin illa
ben büyükşehir de yaşayamam.çocuk dört yaşında.5 sene orda kalsak 9 yaşında olur.judoya vs o zaman gider.şu an sanat spor için küçük sanki.şu an sadece anaokulu ve ilkokulu düşünüyorum

Ben de 2 küçük çocuğuyla yaşayan bir kadınım. Size naçizane tavsiyem oradan tayin isteyip gidin ve ilk etapta ailenizde sizinle gelsin. Çevreyi tanıyıp alışana kadar yanınızda olsunlar. Alıştıktan sonra gönderirsiniz ailenizi. Aksi halde bilmediğiniz bir yerde zorlanırsınız, kendinizi yalnız hissedersiniz.

ben büyükşehir de yaşayamam.çocuk dört yaşında.5 sene orda kalsak 9 yaşında olur.judoya vs o zaman gider.şu an sanat spor için küçük sanki.şu an sadece anaokulu ve ilkokulu düşünüyorum
7 yaş genelde en ideali.İlla İstanbul gibi büyük şehir olmasına gerek yok. Eskişehir gibi bir yer. Ya da daha küçüğü Isparta mesela... Ya da Bursa nin yakın ilçeleri.

Kocanızın,o iğrenç hakaretlerini yazmak zorunda değildiniz.
'Bana ağza alınmayacak laflar söyledi'
deseniz yeterdi.
Bu kadar da bozmaya gerek yok bdv'nin ortamını.
laf var lf var.anlatmak istediğim basit hakaretler değil.daha iç acıtıcı...ve bizzat duyduğum sözler. eğer rahatsızlık evrdiysem affola ama durumumu daha iyi anlatabilmek amaçlıydı yazdıklarım

7 yaş genelde en ideali.İlla İstanbul gibi büyük şehir olmasına gerek yok. Eskişehir gibi bir yer. Ya da daha küçüğü Isparta mesela... Ya da Bursa nin yakın ilçeleri.
eskişehiri düşündüm aslında, şirin güzel ama kışları acayip soğuk.öğrenci şehri ama deniz yok işte.

Back
X