• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin Derdiiii

ben size olacakları söyleyeyim siz beraber yaşayacaksınız eğer giderseniz ve yaşlı insanlara da sen bakacaksın aynı ev içinde.

Kayınvalidem de kayinpederde 75 yaşındalar . Diğer oğlu ve kızlarida 1 saatlik mesafedeler. Eşime kalsa bu yaz gidecek ama ben 2 sene sonraya ikna ettim .bakalım nasıl vazgeçirecegim :(

Kayınvalidem de kayinpederde 75 yaşındalar . Diğer oğlu ve kızlarida 1 saatlik mesafedeler. Eşime kalsa bu yaz gidecek ama ben 2 sene sonraya ikna ettim .bakalım nasıl vazgeçirecegim :KK43:

Neden bir saat mesafeye gidecek peki

Yani ne bileyim Ankara ya gideceksiniz onlar Kırıkkale de mi

Kayseri'ye gideceksiniz onlar Nevşehir de mi

Onlar küçük şehirde de siz büyük şehire mi gideceksiniz

Neden aynı şehir değil

ne kadar yaşayacakları bilinmez ama son zamanlarında yanlarında olmak istiyorum diyor

Bana bu sacma geliyor ya. Evet bilinmez belki 100 yaşına kadar yasarlar. iki aileye de yakın ortada bir yere gidilmeli. Ama aileme yakin olmasi farketmez diyorsan esinin memleketi de olur ama huzurunun bozulup bozulmayacagini sen bilirsin tabi.

adam haklı, gitmeli annei sonuçta, onu doğurdu

Ama tek onun annesi yok ki

Şu an bulunduğunuz yere göre bir bahane olabilir mi acaba ? ufak ve daha rahat para biriktirebileceginiz bi yerse mesela biraz daha biriktirelim sunu yaparız bunu yaparız gibi planlar yapabilirsiniz. bi sure daha kurtarir. Ya da cocuk varsa okulu cevreyi bahane edebilirsiniz

İnanım bu siteyi okudukça Allahım beni kimseye muhtaç etmeden, kendi evimde huzurla yaşamayı ve ölmeyi nasip et diyorum. . Tabi torun torba gördükten sonra :KK14:

İyi geceler kızlar bu kez kendi sorunumla rahatsız ediyorum sizleri .olay şu ben ve eşim memuruz ve ailelerimize uzaktayız.eşimin anne ve babası yaşlı eşim de ne kadar yaşayacakları bilinmez ama son zamanlarında yanlarında olmak istiyorum diyor ve ailesi ile akrabalarına 1 saatlik bir mesafeye tayin istiyelim diyor.ben de hak veriyorum ancak bir taraftan da korkuyorum ya sorun yaşarsak diye.çünkü eşim en küçükleri ve aile de kimseyi kırmaz bir de onların yanında beni çok gözü görmez sürekli ailesini memnun etmeye çalışır. Bilemedim kafam karıştı siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz? Eşimi nasil ikna etsem tayin istememeye kırmadan ?şimdiden teşekkürler
Ailesinin yaninda beni pek gozu gormez cumlesine takildim kusura bakmayin ailesi yanindayken sizi gozu girmeyecek bir adamla Allah size kolaylik versin.

Hic birsey eskisi gibi olmaz emin ol, ama söz konusu esinin annesi ve babası birde yaşlıymış,daha bir duygusal bakar olaya ve gitmezsende sana tavır alabilir,en iyisi gidersende mesafeni koru.

Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar ,2 sene erteledik bakalım hayırlısı diye dua edicem . Rabbim nerde huzurlu olacaksak orayı nasip etsin inşallah. . .

sakın öyle bir hata yapma derim. ben aynı şehirdeyim. Allah var bana pek karışmazlar. bi kötülükleri de yoktur. ama ailedeki sorunlar sıkıntılar bizi çok etkiliyor. her olayda bizimde huzurumuz bozuluyor. uzak olmak en iyisi.

Bu duruma benzer bi sey uasadigim için yaziyorum. Ben doguda memurdum. Esim kendi memleketine tayin istememi cok istiyordu. Nisanliyken tayin istedim. Tabi beni orda rahat edecegime inandirdi. Esimin ailesinide cok tanimiyordum. Biz il merkezinde onlar ilcedeydi. Birincisi beklentiler artiyor. 2 hafta gitmeseniz 3. Hafta niye gelmediniz diye ariyolardi. Onlarin is guc var bahce isleri vs. Bu konuda yardimimi bekliyolardi. Evimden yatili misafir hic eksik olmuyordu. Hatta bi ara yedek anahtar istediler ben isteyken evw giremiyolarmis. Vermedim. Isten yorgun sekilde geliyodum yemege misafir hem de yatili. Bu haftada bir mutlaka oluyordu. 5 ay sabrettim. Sonra esime ben dayanamiyorum dedim ve su an baska bir şehirdeyiz kafamiz rahat. En iyisi iki taraftanda uzak yasamak.

Back
X