Tayin durumu nedeniyle eşinden ayrı kalanlar

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Merhaba arkadaşlar. Ben iki yıla yakındır evliyim. Ailemden farklı eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorum. Ben İstanbul a atandim ve bir ay sonra baslayacagim. İstanbul u çok kalabalık bir şehir olmasından dolayı hiçbir zaman sevmedim hala da sevmiyorum ve İstanbul da kisa süre de olsa yalnız yaşamaktan korkuyorum açıkçası. Benim ki tam olarak sorun değil ama esimin es durumu tayini çıkana kadar en az üç dört ay kadar ayrı kalacağız. Ben ise şimdiden çok üzülmeye başladım. Evlendigimden beri hiç ayrı kalmadık ve eşime o kadar alıştım ki yalnız nasıl kalacağım ne yapacağım günler nasıl geçecek diye düşünüyorum sürekli. Tayin durumu nedeniyle eşinden ayrı kalanlar bu süreçte neler yaşadılar? İstanbul'da ne gibi sorunlarla karsilasabilirim?

ben de iş nedeniyle eşimden 3-4 ay kadar ayrı kaldım. su gibi geldi geçti çok şükür. 3 haftada bir bikaç gün izin alıp hafta sonu ile birleştirip gittim yanına. eşin çok uzak bir şehirde değilse sen de yapabilirsin sık sık ziyaret

hayırlı olsun görev yeriniz.
eş durumundan tayinlerde bazı kurumlar skıntı çıkarsa da bazı kurumlar hiç dert etmeyip eğitim durumunda bile kolaylık sunup tayini veriyorlar. eşten uzak biraz sıkıntılarını yaşarsın ama dediğim gibi gideceğin gün belliyse sorun olmaz zaman işe adapte olmakla geçer

ben de iş nedeniyle eşimden 3-4 ay kadar ayrı kaldım. su gibi geldi geçti çok şükür. 3 haftada bir bikaç gün izin alıp hafta sonu ile birleştirip gittim yanına. eşin çok uzak bir şehirde değilse sen de yapabilirsin sık sık ziyaret
Evet sık sık bende gelmeyi düşünüyorum ama mesafe 8 saat kadar var baya uzak yani. Memuriyet in ilk yılı aday memurluk olduğu için izin yok diye biliyorum izin varsa çok daha iyi olur

Istanbulu bilmem ama ben 3 yildir esimi yilda 4 ay goruyorum onun disinda hep disarda, arada 2 haftaligina falan geliyor. Bizim durumumuz biraz farkli es durumu tayini de isteyemiyorum :KK43: Bir de 2 yildir benim istedigim yerleri yazip atanip sonra iptal eden bencillerin gazabina ugruyorum
:KK43:
Cok zor Allah yardim etsin. Birkac ay birsey olmaz. Esinin ailesi de oradaysa ve sana yakinlarsa sorun yasamazsin. Su gibi gelir gecer. Zaten yeni atanmissiniz sanirim, yeni ortama adapte ol alis falan derken zaman da cok cabuk gecer. Allah kavustursun

Ben 9 aylık evliyim, eşimle hiç bir araya gelmeden 2 hafta tatil yapıp ayrı düştük. Ben zorlandımmı evet, ama bir arada yaşamanın güzelliğini bilmediğimden farklı değerlendirebilirim. Biz 2 saatlik mesafedeyiz. 4-5 gün ayrı 2-3 gün bir aradayız. O gelemediğinde ben gittim. İki ailede hiç müdahale etmedi, bizden vakit istemedi, ve bizi yormadı. En çok gece uyumak zor geliyor, dalamıyorum olmuyor gitgide agır geliyor. Yinede eşimle çok mutluyum, bu süreçte birbirimizi daha iyi anladık tanıdık ve verdiği emeği gördükçe ona bağlanıyorum. Bu süreçte ikinizede çok iş düşecek vakti kullanma ve öncelikleri sıralama konusunda çok dikkatli olmalısınız. Bir süre ben demek yok, sadece huzurunuzu düşünün herşeyi geriye itin. Başka aklınıza takılan varsa sorabilirsiniz

Ben de evlendikten 2 ay sonra İstanbul'a atanmıştım. Eşimle 6 ay ayrı kaldık. Ben de zorlandim o da zorlandı ama o günleri yaşamasaydık bu gunlerimizin kıymetini bilemezdik diyoruz.

merhaba hayırlı olsun. eşimle sevgiliyken istanbula atandım. evet istanbul çok zor bi şehir ama biz 2-3 haftada bi ya o geldi ya ben gittim 1.5 sene sürdü bu süreç. hatta nikahtan sonra 8 ay sürdü. ama çok şükür geçti bitti. bi şekilde sabredeceksinz artık çok zor ama imkansz değil.

Merhaba arkadaşlar. Ben iki yıla yakındır evliyim. Ailemden farklı eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorum. Ben İstanbul a atandim ve bir ay sonra baslayacagim. İstanbul u çok kalabalık bir şehir olmasından dolayı hiçbir zaman sevmedim hala da sevmiyorum ve İstanbul da kisa süre de olsa yalnız yaşamaktan korkuyorum açıkçası. Benim ki tam olarak sorun değil ama esimin es durumu tayini çıkana kadar en az üç dört ay kadar ayrı kalacağız. Ben ise şimdiden çok üzülmeye başladım. Evlendigimden beri hiç ayrı kalmadık ve eşime o kadar alıştım ki yalnız nasıl kalacağım ne yapacağım günler nasıl geçecek diye düşünüyorum sürekli. Tayin durumu nedeniyle eşinden ayrı kalanlar bu süreçte neler yaşadılar? İstanbul'da ne gibi sorunlarla karsilasabilirim?

3-4 ay ne güzel ya :) ben 13 ay başka şehirde çalıştım, aday olduğum için tayin isteyemedim. Eşimse çakılı kadro. Başlarda biraz zor geliyor ama sonra alışıyorsun merak etme. Hem zaten İstanbulun yoğunluğunda çabuk geçer zaman.

Back
X