tayin,görev yeri değişikliği,şark görevi gbi sebep ile eşiyle ayrı yaşayanlar varmı??

esmiras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
752
114
83
Manisa
arkadaşlar bu topik tayini çıkan,şark görevi çıkıp eşi ile gidemeyen,eşi ile bir süre ayrı yaşamak zorunda olanlar için olsun birlikte bu zor zamanları nasıl aştığımızı paylaşalım..benim eşim hakkaride ve ben çalıştığımiçin gidemedim kamuda sözleşmeli çalışıyorum tayin hakkım yok varmı benim durumumda olan biz yaklaşık 5 aydır ayrıyız ve 1.5 yıl daha var gelmesine

Esim yaklasik 14 aydir uzakta sark gorevi icin gitti isimden dolayi ben gitmedim ailemin yanindayim. 6 ayi kaldi 2-3 ayda bir geliyor alisiyorsun zamanla ilk aylar zor geliyor ama

Esim yaklasik 14 aydir uzakta sark gorevi icin gitti isimden dolayi ben gitmedim ailemin yanindayim. 6 ayi kaldi 2-3 ayda bir geliyor alisiyorsun zamanla ilk aylar zor geliyor ama

sizin ne güzel az kalmış umarım sağ salim kavuşursunuz birbirinize bizde o günleri görürürz umarım ben çok zorlanıyorum sizin 20 aymı görev yani 24 ay değilmi benim eşim 24 ay görev yapıcak 18 ay kaldı bizim.birde sizin bebeğiniz varmı?

bebegim yok canim evet 20 ay az kaldi zaman gecip gidiyor uzulme sayili gun cabuk geciyor.ailen uzaktami peki ?

Biz de 1 yil ayri kalmistik esimle. Ogretmenim ve adaylik vs gibi durumlarla tayin hakki vermemislerdi. Simdi de bizi fazlalik( norm fazlasi) yaptiklari icin uzak yerlere verecekler. Biz yine esimle ayri kalabiliriz ve bu 1 - 2 yil ile sinirli olmayacak maalesef.

evet ailem ile aynı şehirde yaşıyoruz ben annemde kalıyorum evimde buraya yakın arada evede gidiyorum eşim geldiğinde evimizde kalıyoruz,siz bebek düşünüyormusunuz biz bebekkte istiyoruz ama işte nasıl olur bilmiyorum canım ailem çok destek bana onlar olmasa daha zor olurdu ama eşimi evimi çok özlüyorum senin evin uzakmı annenin evine

ah canım ya şimdi bide bebeğiniz geliyor inşallah öyle bir durum olmaz peki öyle olursa ne yapıcaksınız ailenle kalırsın belki bebişte senn yanında kalır..ama belkide hiç gerek kalmaz olmaz böyle bir durum olsa bile artık anne olacağın için daha güçlü olman lazım

Allah kavuştursun canım.

sağol cnm artık derdimi sizlerle paylaşınca rahatlıyorum bugnlerde o kadar duygusalımki tam 4 aydır görmüyorum eşimi ailemden birisiyle konuşunca başlıyorum ağlamaya canım hiçbiryere gitmek istemiyor sadece işe gdince kafam dağılıyor hafta sonları geçmek bilmiyor.

Cnm 2 yil ucretsiz izin alacagim. Sonra da bebegimi yanimda goturmeyi dusunmuyorum. Cunku buyuk bir ihtimalle koye gidecegim. Daha once calistim oyle ortamda. Bebegime sikinti cektirmek istemiuorum.
Ailem yanima gelmez. Samsun da yasiyorlar.

Benim erkek arkadasımda subay doğuda su anda evli olmak daha farklı tabi onun arkadasının eşide çalışmadığı halde ankarada kaldı götürmedi giderken dedim nasıl dayanıyorsun ilk aylar zor geçti ama sonra alışıyorsun dedi. 3 ayda bir izinleri oluyor zaten birde sayılı gün canım geçip gidiyor birde sen çalışıyorsun gündüzleri hemen geçer zaten alışırsın zamanla

. Bebek henuz dusunmuyorum evimiz kira oldugu icin bosalttik kucuk bir yer kiraladik oraya koyduk esyalarimi evim yok yani bende ilk gunler evimi ozlemistim ama suan bende ozlem yok cok rahatim annemlerde baba evinin biraz daha tadini cikarayim diye dusunuyorum sansliyiz ki ailemizin yaninda kaliyoruz kayinvalidemizin yaninda olsak o zaman coook daha ozlerdik evimizi bende nasil bitecek gunler diyordum ki bak 6 ay kaldi zaman cabuk geciyor.Esim gelince bebek dusunebilirim simdi uzakta cok zor hamileligimde de yanimda olmali diye dusunuyorum

Sen eşinle sorunlarını çözebildin mi canım. Sorunların vardı

ben de eşimden ayrıyım cnm doğuda suanda .ben de ailemle yasıyorum.yanıma gelip gittikten sonra bi tuhaf oluyorum boşluğa düşüyorum ama sonra alışıyo insan..

ben de eşimden ayrıyım cnm doğuda suanda .ben de ailemle yasıyorum.yanıma gelip gittikten sonra bi tuhaf oluyorum boşluğa düşüyorum ama sonra alışıyo insan..

canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı öyle oluyorum nerdeyse gelmese daha iyi olacak yani gelip gidince daha çok üzülüyorum sizin ne kadar ar gelmesine birde izne geldiğinde nerde kalıyorsunuz biz evimize gidiyoruz izine geldiğinde.

İnşallah biter canım yanımdayken de pek farklı değildi, benimki biraz ailesinin aklıyla hareket eden bir insan zor yani 4 sene olacak evleneli neredeyse ama düzelen birşey yok.Çocuk işinide bu yüzden erteliyorum.Tabiki oralarda yaşadıkları kolay değil herşeyden uzaktalar sosyal herhangi birşeyleri yok.Ben gittim kaldım eşimin yanında 15 gün kadar sürekli orada kalsaydım psikolojim bozulurdu herhalde Allah yardımcıları olsun.

ben de eşimden ayrı günler geçirdim benim tayinim çıkmadı
sevgii li bakanımız sağlosun!!!
şimdilik beraberiz ama ocak ayında tekrar ayrılıcaz???

17,5 Aydır eşim Hakkari de şark görevinde, bizde kızımla başla bir ildeyiz. İş dolayısıyla ben gidemedim, onun içinde eşim kendisi kısa sürede gidip gelmek adına Hakkari yi tercih etti.

Biz annemlerle aynı ilde olmamıza rağmen kızımla beraber kendi evimizde kalıyoruz, gündüz kızım okulda ben işte, akşamda yavrumla beraber evdeyiz.

Bu sayfayı okuyunca kendimi şanslı hissettim.

Şükür Allaha 7 ayımız kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…