Esim yaklasik 14 aydir uzakta sark gorevi icin gitti isimden dolayi ben gitmedim ailemin yanindayim. 6 ayi kaldi 2-3 ayda bir geliyor alisiyorsun zamanla ilk aylar zor geliyor ama
Biz de 1 yil ayri kalmistik esimle. Ogretmenim ve adaylik vs gibi durumlarla tayin hakki vermemislerdi. Simdi de bizi fazlalik( norm fazlasi) yaptiklari icin uzak yerlere verecekler. Biz yine esimle ayri kalabiliriz ve bu 1 - 2 yil ile sinirli olmayacak maalesef.
Allah kavuştursun canım.
ah canım ya şimdi bide bebeğiniz geliyor inşallah öyle bir durum olmaz peki öyle olursa ne yapıcaksınız ailenle kalırsın belki bebişte senn yanında kalır..ama belkide hiç gerek kalmaz olmaz böyle bir durum olsa bile artık anne olacağın için daha güçlü olman lazım
. Bebek henuz dusunmuyorum evimiz kira oldugu icin bosalttik kucuk bir yer kiraladik oraya koyduk esyalarimi evim yok yani bende ilk gunler evimi ozlemistim ama suan bende ozlem yokevet ailem ile aynı şehirde yaşıyoruz ben annemde kalıyorum evimde buraya yakın arada evede gidiyorum eşim geldiğinde evimizde kalıyoruz,siz bebek düşünüyormusunuz biz bebekkte istiyoruz ama işte nasıl olur bilmiyorum canım ailem çok destek bana onlar olmasa daha zor olurdu ama eşimi evimi çok özlüyorum senin evin uzakmı annenin evine
. Bebek henuz dusunmuyorum evimiz kira oldugu icin bosalttik kucuk bir yer kiraladik oraya koyduk esyalarimi evim yok yani bende ilk gunler evimi ozlemistim ama suan bende ozlem yokcok rahatim annemlerde baba evinin biraz daha tadini cikarayim diye dusunuyorum sansliyiz ki ailemizin yaninda kaliyoruz kayinvalidemizin yaninda olsak o zaman coook daha ozlerdik evimizi bende nasil bitecek gunler diyordum ki bak 6 ay kaldi zaman cabuk geciyor.Esim gelince bebek dusunebilirim simdi uzakta cok zor hamileligimde de yanimda olmali diye dusunuyorum
malesef canim uzakta bile kavga edebiliyoruz ne olacak bilmiyorum sonumuzSen eşinle sorunlarını çözebildin mi canım. Sorunların vardı
ben de eşimden ayrıyım cnm doğuda suanda .ben de ailemle yasıyorum.yanıma gelip gittikten sonra bi tuhaf oluyorum boşluğa düşüyorum ama sonra alışıyo insan..
malesef canim uzakta bile kavga edebiliyoruz ne olacak bilmiyorum sonumuz[/QUOTEcanım zaten uzaktayken daha çok kavga ediyor insan çünkü anlayamıyorsun karşındakini takma kafana yanına gelince biter sorunlarınız çözersiniz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?