17,5 Aydır eşim Hakkari de şark görevinde, bizde kızımla başla bir ildeyiz. İş dolayısıyla ben gidemedim, onun içinde eşim kendisi kısa sürede gidip gelmek adına Hakkari yi tercih etti.
Biz annemlerle aynı ilde olmamıza rağmen kızımla beraber kendi evimizde kalıyoruz, gündüz kızım okulda ben işte, akşamda yavrumla beraber evdeyiz.
Bu sayfayı okuyunca kendimi şanslı hissettim.
Şükür Allaha 7 ayımız kaldı.
ben de eşimden ayrı günler geçirdim benim tayinim çıkmadı
sevgii li bakanımız sağlosun!!!
şimdilik beraberiz ama ocak ayında tekrar ayrılıcaz???
Beni de ekleyin kızlar.
Eşimle 6 aydır ayrıyız; daha da uzayacak gibi görünüyor. Bilmediğim bir şehirde yalnızım ama keyfim yerinde. Eşimi özlüyorum ama yalnızlığı seven bir yapım olduğu için çok yıpranmıyorum. Eşim biraz daha sıkıntılı ama o da alışmış görünüyor.
hoşgeldin canım aramıza senin eşin ne iş yapıyor kesin değilmi ne kdar ayrı kalacağınız çalışıyormusun sen ay ne çok soru sordum
Çalışıyorum, zaten iş olmasa daha fazla takarım aklıma bu durumu. Eşim de ben de öğretmeniz. Atama da uzun süre çıkmayacak, ikimizin de puanı düşük ve bulunduğumuz iller atama konusunda sıkıntılı.
Benide ekleyin, 19 aydır ayrıyız eşimle. Uzakta olan benim, eşim ve ailem aynı şehirde. Aslında benim tayinimin çoktan çıkması gerekiyordu ama şansızlığımdan hala bekliyorum. Çok sıkıntılar çektim ama şuan iyiyim alıştım ben bu duruma. Biz 15 aylık evliyiz, yani tatillerde, izinlerde aynı evde yaşayabildik. Anayasada aile bir bütündür bölünemez ibaresi bulunmaktadır. Ama uyurma yönetmeliklerde eş durumu tayinini engelleyen bir sürü madde var. Halbuki hiçbir yönetmelik anayasanın üstünde olamazmış. Gelgelelimki burası türkiye, herşey olur...
merhaba sende bizdensin...ne kadar ayrı kalacaksınız daha baya olmuş sizin az kalmıştır heralde?
arkadaşlar bu topik tayini çıkan,şark görevi çıkıp eşi ile gidemeyen,eşi ile bir süre ayrı yaşamak zorunda olanlar için olsun birlikte bu zor zamanları nasıl aştığımızı paylaşalım..benim eşim hakkaride ve ben çalıştığımiçin gidemedim kamuda sözleşmeli çalışıyorum tayin hakkım yok varmı benim durumumda olan biz yaklaşık 5 aydır ayrıyız ve 1.5 yıl daha var gelmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?