arkadaşlar bu sene tayınımız cıkacak doguya.. Doguya gıtmekten korkmuyorum sadece korkum esımle gıdemezsem... Eşim tercıhlerını hep bırlıkte gıdecegımız yerlerı yazdı ama bu yeterlı olmuyor malesef... Devlet ıstedıgı yere atıyor. ben mugladan geldım edırneye. eşim konyalı. Aramızda hıcbır sorun yok eşimle allaha şükür. Fakat benı götüremezse eşimin aılesının yakınında bir yerde oturacagım. Kayınvalıdem sımdıden hayaller kuruyo bırlıkte gunlere gıderız dükkanları var dukkanda beklerız diye. Hadı onu gectım eşimle fotograflarımız evın her yerınde vardır. Buna takmış durumda. onları buraya geldığinde takamazsın dedı. Ayıplarlar falan dıyo. Ama ınanın acık secık fotograflar değil hiç biri... birde seni yalnız bırakmayız bizde kalırsın diyor . Babam, eşimle evlenmeden önce eşime
'' ben kızı sana verıyorum. asla aılenin lafları arasında kalsın ıstemıyorum. ve her ne olursa olsun , kendı evınde olacak kızım. ben kendı eşimi bile ailemın yanında bırakmadım falan demişti. babamla gecen konustugumuzda bunu hatırlattı bana.Ev ev üstüne olmaz kızım dedi. Bende böyle düşünüyorum açıkcası..Eşim allahtan benım yanımda. Ama olur ya benı götüremezse söyleyemem eşime ailesiyle olan dertlerimi. Benı mı düşünecek dagda, kendı canını mı.? Bide babamın dedıklerı gelıyor aklıma. Babam bıraz delidir. Kolumdan tutar getırır valla. Ya sadece paylaşmak istedım sizlerle canım sıkıldı birden. Kafamda düşünceler oluşşuyor. kendı kendımı yıyorum.