- 26 Ekim 2019
- 31
- 16
- 18
- Konu Sahibi Vuslat819110
-
+1Açıkçası ben bu illerden Edirne'yi seçerdim. Hatay'ı çok Suriyeli barındırdığı için eliyorum. Artvin'i sosyal hayatı olan bi yer istediğiniz için eliyorum. Van'ı da zaten 3 yıldır doğuda olduğunuz için eliyorum.
Hakkınızda hayırlısı.
Aslinda benimde en cok edirne icime siniyor ama esim hem işi çok yoğun olduğu icin hemde memlekete uzak olduğu icin cok istemiyor hayırlısı artik cok teşekkür ederimAçıkçası ben bu illerden Edirne'yi seçerdim. Hatay'ı çok Suriyeli barındırdığı için eliyorum. Artvin'i sosyal hayatı olan bi yer istediğiniz için eliyorum. Van'ı da zaten 3 yıldır doğuda olduğunuz için eliyorum.
Hakkınızda hayırlısı.
Hatay İskenderun bence diğerlerine göre daha gelişmiş ..Keşke gidip görerek karar verebilseniz.Merhaba arkadaşlar, bu yıl tayinimiz var secebilecegimiz yerler hakkinda bir turlu karar veremedik, kizim var orta okula baslayacak o yuzden okulların iyi oldugu yerler olsun istiyoruz 3 yildir doguda oldugumuz icin de biraz daha rahat sosyal hayati olan yerler istiyoruz açıkçası sizlere danismak istedim oncelikle eşim gümrük memuru yani gidecegimiz yerde sinir kapisinda calisacak tabi istedigimiz yeri de secmemize izin vermiyorlar isteyebilecegimiz bir kac il var sizce bu şehir lerden en iyisi hangisidir.? Siz olsaniz nereyi yazardiniz.? Edirne . Hatay. Van. Artvin. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Malesef boyle bir imkanımız yok yoksa cok isterdim buraya da o yuzden konu actim belki bu şehirlerde yasayanlar vardir diye aslinda gidecegimiz yerlerde de surekli kalamiyacagiz surekli tayinciyiz mesela hatay ciksa 4 yil edirne ciksa 7 yil gibi o yüzden de bilemiyorum neresi daha hayırlı olurHatay İskenderun bence diğerlerine göre daha gelişmiş ..Keşke gidip görerek karar verebilseniz.
Teşekkür ediyorum elimizden geldiğince korumaya çalışıyoruz etraf cok kotu maalesef rabbim herkesin evladini korusun insallahKızınız ergenliğe girmek üzere olduğu için onu iyi takip edecek ve kalabalıktan uzak
Olması sizin açınızdan çok iyi olur , lise yıllar zor
Sürekli öğretmen ile dialogda bulununuz
sorunun cevabı yazdıklarınızın içinde saklı zatenMerhaba arkadaşlar, bu yıl tayinimiz var secebilecegimiz yerler hakkinda bir turlu karar veremedik, kizim var orta okula baslayacak o yuzden okulların iyi oldugu yerler olsun istiyoruz 3 yildir doguda oldugumuz icin de biraz daha rahat sosyal hayati olan yerler istiyoruz açıkçası sizlere danismak istedim oncelikle eşim gümrük memuru yani gidecegimiz yerde sinir kapisinda calisacak tabi istedigimiz yeri de secmemize izin vermiyorlar isteyebilecegimiz bir kac il var sizce bu şehir lerden en iyisi hangisidir.? Siz olsaniz nereyi yazardiniz.? Edirne . Hatay. Van. Artvin. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
8 yil Kocaeli de yasadiktan sonra dogu ya geldik 3 yildir burdayiz ve tabiki kocaeli yi cok aradik ne bileyim yapacak hic bir aktivite yok burda yaptigimiz tek sey market gezmek park bile yok şehirde o yuzden rahat edebilecegimiz guzel parkları olan çıkıp bir cay icebilecegimiz cocuklarin oynayabileceği kisin soğukta bir dolasip gelebilecegimiz avm si olan bir yer istiyoruzSeceneklerinizde vandayim.
Yani netten arastirsan merkezlerini filan.
Pek bilmediğim icin birsey diyemeceģim.
Ne tür bi aktivite mesela? Yani beklentileriniz ney.
Doğu ya Kocaeli den geldik 1.bolgeden yani, o isteyecegimiz yerler kısıtlı yolluk olan yerlere vermezlerEdirne yaşamak için çok güzel sosyal imkanları da güzel ama gümrük açısından çok yoğun ve yolluk yok maaşı düşük yani. Yolluk olan yerleri araştırın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?