Tayin meselesi

Edirne cok kücük diye biliyorum ben. Van cok gozel büyüksehir ya. Kalabalık semti de sakin semti de var.Edremit deniz kenari kiralar uygun.

Ben de Vanì cok sevmistim.Insanlari da cok temiz yürekliydiler.Dogu olmasini istemedigi icin eledim.
Samsun a isteyin orasi da cok güzel diyorlar. Ya da sinop kücük ama güzelmiş. Liman şehri. Karadeniz genel olarak kücük ama güzel sehirlerle doludur.

Kızınız ergenliğe girmek üzere olduğu için onu iyi takip edecek ve kalabalıktan uzak
Olması sizin açınızdan çok iyi olur , lise yıllar zor
Sürekli öğretmen ile dialogda bulununuz
Abartmayın sizde. Oldu olacak eve kapatsın. Özgüdlüğünü falan kisitlasın

Hatay

Edirne olabilir. İkinci olarak Artvini yazardım ben olsaydım.

Edirneeee

Ben edirnede okudum 3 yılın geçti orda ben olsam edirneyi tercih ederdim. Kısaca bahsedeyim edirne hakkında fikriniz yoksa. Edirne küçük sakin ve huzurlu bir şehir. İlk gittiğimde istanbulu çok özlüyordum zamanla hiç istanbula gitmek istememeye başladım. Karaağaç vardır gidip gezebileceğiniz meriç nehrinin ötesi, çok güzel kahvaltı yerleri var, bolca yeşilliği var. Eski yıllara göre çok gelişti 2 tane avm si var, trafik yok huzur bozacak insanlar yok. Ben çok rahat 3 yıl geçirdim. İstanbulun bir tek boğazını özlüyordum o kadar zaten siz doğuda 3 yıl geçirmişsiniz sıkıntı yaşamazsınız o yönde. Gençler çok aktif genelde sosyaller ve sosyalleşecek bir şeyler buluyorlar çevre illlerr rahatlıkla gidip gezersiniz ailecek tekirdağ çanakkale istanbul kırklarelinin sahil boyu vs. Çok güzeldir. Evladınızı da rahatça yetiştirirsiniz bence gece 2 de de eve gelse aklınız onda kalmaz.

Cok teşekkür ediyorum cok yardimci oldunuz bilmiyorduk gercekten edirne yi cok sagolun

Hatayda suriyeli cok fazla ben olsam van derdim cunku cok gelismis bir memleket sosyal hayati cok

Artvin miss gibi

Is bulacagimi bilsem hemen yarin giderim de benim sektörüm pek yok oralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…