- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi Vuslat819110
-
Edirne cok kücük diye biliyorum ben. Van cok gozel büyüksehir ya. Kalabalık semti de sakin semti de var.Edremit deniz kenari kiralar uygun.
Samsun a isteyin orasi da cok güzel diyorlar. Ya da sinop kücük ama güzelmiş. Liman şehri. Karadeniz genel olarak kücük ama güzel sehirlerle doludur.Ben de Vanì cok sevmistim.Insanlari da cok temiz yürekliydiler.Dogu olmasini istemedigi icin eledim.
Abartmayın sizde. Oldu olacak eve kapatsın. Özgüdlüğünü falan kisitlasınKızınız ergenliğe girmek üzere olduğu için onu iyi takip edecek ve kalabalıktan uzak
Olması sizin açınızdan çok iyi olur , lise yıllar zor
Sürekli öğretmen ile dialogda bulununuz
Van i biraz biliyorum gitmiştik guzel bir şehir o yuzden yazmak istedik ama tabi okulları nasil guvenlik konusunda sikintilimi onu bilemiyorum isteEdirne cok kücük diye biliyorum ben. Van cok gozel büyüksehir ya. Kalabalık semti de sakin semti de var.Edremit deniz kenari kiralar uygun.
Aslinda dogu olmasin demiyorum suan dogudayiz ama cok kucuk bi sehirdeyiz imkanlar kısıtlı okulların iyi olduğu rahat bir sehir olsa nerde olduğu farketmez aslindaBen de Vanì cok sevmistim.Insanlari da cok temiz yürekliydiler.Dogu olmasini istemedigi icin eledim.
Ahh keske samsun a verseler çok istediğim yerlerden ama imkansız gibi puan durumuna gore veriyorlar bizde samsun a da puanimiz yetmezSamsun a isteyin orasi da cok güzel diyorlar. Ya da sinop kücük ama güzelmiş. Liman şehri. Karadeniz genel olarak kücük ama güzel sehirlerle doludur.
HatayMerhaba arkadaşlar, bu yıl tayinimiz var secebilecegimiz yerler hakkinda bir turlu karar veremedik, kizim var orta okula baslayacak o yuzden okulların iyi oldugu yerler olsun istiyoruz 3 yildir doguda oldugumuz icin de biraz daha rahat sosyal hayati olan yerler istiyoruz açıkçası sizlere danismak istedim oncelikle eşim gümrük memuru yani gidecegimiz yerde sinir kapisinda calisacak tabi istedigimiz yeri de secmemize izin vermiyorlar isteyebilecegimiz bir kac il var sizce bu şehir lerden en iyisi hangisidir.? Siz olsaniz nereyi yazardiniz.? Edirne . Hatay. Van. Artvin. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Edirne olabilir. İkinci olarak Artvini yazardım ben olsaydım.Merhaba arkadaşlar, bu yıl tayinimiz var secebilecegimiz yerler hakkinda bir turlu karar veremedik, kizim var orta okula baslayacak o yuzden okulların iyi oldugu yerler olsun istiyoruz 3 yildir doguda oldugumuz icin de biraz daha rahat sosyal hayati olan yerler istiyoruz açıkçası sizlere danismak istedim oncelikle eşim gümrük memuru yani gidecegimiz yerde sinir kapisinda calisacak tabi istedigimiz yeri de secmemize izin vermiyorlar isteyebilecegimiz bir kac il var sizce bu şehir lerden en iyisi hangisidir.? Siz olsaniz nereyi yazardiniz.? Edirne . Hatay. Van. Artvin. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
EdirneeeeMerhaba arkadaşlar, bu yıl tayinimiz var secebilecegimiz yerler hakkinda bir turlu karar veremedik, kizim var orta okula baslayacak o yuzden okulların iyi oldugu yerler olsun istiyoruz 3 yildir doguda oldugumuz icin de biraz daha rahat sosyal hayati olan yerler istiyoruz açıkçası sizlere danismak istedim oncelikle eşim gümrük memuru yani gidecegimiz yerde sinir kapisinda calisacak tabi istedigimiz yeri de secmemize izin vermiyorlar isteyebilecegimiz bir kac il var sizce bu şehir lerden en iyisi hangisidir.? Siz olsaniz nereyi yazardiniz.? Edirne . Hatay. Van. Artvin. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Cok teşekkür ediyorum cok yardimci oldunuz bilmiyorduk gercekten edirne yi cok sagolunBen edirnede okudum 3 yılın geçti orda ben olsam edirneyi tercih ederdim. Kısaca bahsedeyim edirne hakkında fikriniz yoksa. Edirne küçük sakin ve huzurlu bir şehir. İlk gittiğimde istanbulu çok özlüyordum zamanla hiç istanbula gitmek istememeye başladım. Karaağaç vardır gidip gezebileceğiniz meriç nehrinin ötesi, çok güzel kahvaltı yerleri var, bolca yeşilliği var. Eski yıllara göre çok gelişti 2 tane avm si var, trafik yok huzur bozacak insanlar yok. Ben çok rahat 3 yıl geçirdim. İstanbulun bir tek boğazını özlüyordum o kadar zaten siz doğuda 3 yıl geçirmişsiniz sıkıntı yaşamazsınız o yönde. Gençler çok aktif genelde sosyaller ve sosyalleşecek bir şeyler buluyorlar çevre illlerr rahatlıkla gidip gezersiniz ailecek tekirdağ çanakkale istanbul kırklarelinin sahil boyu vs. Çok güzeldir. Evladınızı da rahatça yetiştirirsiniz bence gece 2 de de eve gelse aklınız onda kalmaz.
Rica ederim hayırlısı olsunCok teşekkür ediyorum cok yardimci oldunuz bilmiyorduk gercekten edirne yi cok sagolun
Hatayda suriyeli cok fazla ben olsam van derdim cunku cok gelismis bir memleket sosyal hayati cokMerhaba arkadaşlar, bu yıl tayinimiz var secebilecegimiz yerler hakkinda bir turlu karar veremedik, kizim var orta okula baslayacak o yuzden okulların iyi oldugu yerler olsun istiyoruz 3 yildir doguda oldugumuz icin de biraz daha rahat sosyal hayati olan yerler istiyoruz açıkçası sizlere danismak istedim oncelikle eşim gümrük memuru yani gidecegimiz yerde sinir kapisinda calisacak tabi istedigimiz yeri de secmemize izin vermiyorlar isteyebilecegimiz bir kac il var sizce bu şehir lerden en iyisi hangisidir.? Siz olsaniz nereyi yazardiniz.? Edirne . Hatay. Van. Artvin. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?