• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin mevzusu

Ktrmtm

Değişik bir psikoloji, bir felsefe idiotloji.
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7.590
Puanlar
358
Merhaba,

Ankaralıyım, Ağrı'da görev yapmaktayım, bu sene tayin istemeyi düşünüyoruz. Ağrı her açıdan Erzuruma bağlı bir şehir. Sağlık, alışveriş, hatta merkezi sınavlar için bile Erzuruma gidiyoruz. Bu da hem yorucu hem de can sıkıcı oluyor. Ankara şuan ilk düşündüğümüz şehir ancak kiralar düşündürüyor. Merkezi olan, başka şehirlere böyle bağımlılığı olmayan nispeten daha ucuz ve sıcak şehir tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not:Özellikle sağlık imkanları benim için aşırı önemli çünkü ağrıda en muzdarip olduğum konu bu.

Teşekkürler.

Ankara’da memurum trafik her sene daha da kötü oluyor ne olacak böyle bilmiyorum. Her akşam eve varmak ayrı bir eziyet. Gezeyim veya işlerimi halledeyim desen arabayla bir yere gidip park yeri bulmak hayal oldu. Memleketiniz olduğu için tabii ki seviyosunuzdur ama kuru havasından, karasallığından falan da bezdim ben 😅 Bir Adanalı olarak tayin hakkım olsa mutlaka denize kıyısı olan bir yer seçerdim tercihen Ege, Akdeniz gibi ılıman ve yaz tatiline de uygun yerleri. Sanırım imkanlar açısından büyükşehirden yanasınız bence Muğla gibi cennet bir yer mümkün olmuyorsa Antalya, Adana iyidir

trabzona bekleriz hahaha

memur için en mükemmeli bence yalova ama oraya giden kazık çaktığı için atanma ihtimali düsük 🥲 ayrıca iyisini ararsanız sağlık ve eğlence için yine bursa istanbul yolu görünebilir 🫤

Ankara'yı çok severim, ama yaşanması zor bir şehir olma yolunda koşuyor resmen. Ankara'ya yakın olsun derseniz:
-Eskişehir: Toplu yaşama ve sakinlik açısından güzel
-Konya: Şehirleşme ve hastane yönünden rahat
-Antalya: Denizi var daha ne olsun
-Aydın: Hem Ege'de, hem nispeten sakin

Seçenekler neler? Mesela sakarya olabilir bursa vs kiralar her yerde aynı zaten ev albilme durumu varsa peşinat vs

Merhaba,

Ankaralıyım, Ağrı'da görev yapmaktayım, bu sene tayin istemeyi düşünüyoruz. Ağrı her açıdan Erzuruma bağlı bir şehir. Sağlık, alışveriş, hatta merkezi sınavlar için bile Erzuruma gidiyoruz. Bu da hem yorucu hem de can sıkıcı oluyor. Ankara şuan ilk düşündüğümüz şehir ancak kiralar düşündürüyor. Merkezi olan, başka şehirlere böyle bağımlılığı olmayan nispeten daha ucuz ve sıcak şehir tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not:Özellikle sağlık imkanları benim için aşırı önemli çünkü ağrıda en muzdarip olduğum konu bu.

Teşekkürler.
Ankara korkunç kalabalıklaştı trafik berbat . Özel araç, metro , otobüs, taksi hepsiyle aynı sorun yaşanıyor. Kiralar uçtu . Eğitim çağında çocuğum olmasa birgün durmazdım. Kamu da isen büyük şehire ihtiyacın yok avukatlık için, denizi olan güzel bir şehir seçerdim yerinde olsam çocuk eğitim çağına gelince de Ankara , İstanbul düşünürdüm tekrar.

Kimse gelmesinnnn, sığmıyoruz Ankaraya artıkkkk🙈
Eskişehire de sığmıyoruz artık. Ben geldiğimde böyle değildi. Bende yıllar önce buraya sormuştum hangi şehri yazayım diye ☺️ Eskişehir aklımda bile yoktu. Sağolsun buradakilerin sayesinde geldim hiç pişman olmadım 🥰

Merhaba,

Teşekkürler.
Merhaba sağlık imkanı dediğinşz için Muğla Manisayı eliyorum. İzmir'i kiralar açısından riskli buluyorum ancak Denizli ilginç bir şekilde hem kira hem de sağlık imkanları açısından güzel . Ben ege bölgesinde aydını beğenirim ancak orda da evler deprem bölgesinde olabiliyor onlara da bakarsınız

Back
X