• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin mevzusu

Yalova diyorum ben. Çok sıcak denmez ama her yere de çok yakın. Yaşadık orda çok seviyorum. Inşallah tekrar yaşarız.
Yalova da sanki bursa ve İstanbula gebe gibi geliyor bana. Mesela ağrıda sağlık hiç yok neredeyse en küçük şey için Erzuruma sevk ediliyorsun. Evinden ayrı yemek parası, yol parası, işlem uzarsa kalacak yer parası, üstüne yıpranma beni mahvetti. Aynı şeyleri yaşamak hiç istemem çocuk düşünürsek sağlık bayağı önemli olacak

Ablam Aydın'da.Gayet memnunlar..eşiyle kamudalar..
Aydını düşündük sahibindene baktım kiralar çok gibi geldi. Bizim maksimum 30bin gücümüz var 30bine de aşırı eski evler ilanda. Hangi semti acaba?

Eskişehir. Her yere yakın. Kendi içinde küçük bi şehir ama imkanları iyi.
Bunu da düşündüm. Hangi semti acaba? Sadece gezmeye gidip çok beğenmiştim. Çok düzenli gelmişti Ankaraya bu açıdan benziyor. Ama içine aşina olmadığımdan hangi semti daha merkezi, olanakları daha iyi?

Seçenekler neler? Mesela sakarya olabilir bursa vs kiralar her yerde aynı zaten ev albilme durumu varsa peşinat vs
Aydın, Eskişehir, Balıkesir olabilir diye düşündük. Aydın İzmire, Eskişehir Ankaraya bağımlı mı emin değilim. Fuzuleve yüklü miktar ödeme yapıyoruz, en geç 1 sene sonra alabiliriz evi. Kirada oturacağız gibi duruyor

Değil ama gelince alışılıyor 😃🫣 ne bileyim ankarayı da düşünmüş ya ankarayla benzer
Eşim ağrılı ben Ankaralıyım. Ağrıdan sıcak olsun yeter bana 😂😂 2 gün önce hiç şakasız kar yağdı

Ankara korkunç kalabalıklaştı trafik berbat . Özel araç, metro , otobüs, taksi hepsiyle aynı sorun yaşanıyor. Kiralar uçtu . Eğitim çağında çocuğum olmasa birgün durmazdım. Kamu da isen büyük şehire ihtiyacın yok avukatlık için, denizi olan güzel bir şehir seçerdim yerinde olsam çocuk eğitim çağına gelince de Ankara , İstanbul düşünürdüm tekrar.
Maalesef düz memurum hukuk okudum ama avukatlık yapmıyorum. Eşim de düz memur aşırı kira verecek durumumuz yok o yüzden

eskisehir icin soylenecek son sey sicak olabilir
ayazi fena
Sanırım Ağrı eksi 50leri görse de ayaz hiç olmadığından aşırı soğuk hissetmiyorsun. Eskişehirde de ayaz varsa direkt eleyebilirim 😰

Boluyu düşündünüz mü hiç? Biz bi süre oradaydık doğası harika 🥹 evler de çok geniş ve uygundu
Düşündük ama detaylı araştırma yapmadım. İmkanlar açısından Kocaeli ya da İstanbula bağımlı mı? Havası nasıl çok mu yağmurlu? Kocaeline sahibindende baktım bir tane güneşli fotoğraf yoktu eledim direkt.

Ben de Ankaralıyım ama Ankara artık yaşanacak şehir değil maalesef. Sık sık gidiyorum trafik rezalet olmuş, kiralar da duyduğum kadarıyla ilin potansiyeline göre çok yükselmiş. Memur için bence Eskişehir, Kocaeli, tıp fakültesi hastanesi vs açısından düşününce Trabzon vb daha evla iller. Ege Akdeniz yazabiliyorsanız Aydın ve Antalya. Keza Muğla. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun.

Düşündük ama detaylı araştırma yapmadım. İmkanlar açısından Kocaeli ya da İstanbula bağımlı mı? Havası nasıl çok mu yağmurlu? Kocaeline sahibindende baktım bir tane güneşli fotoğraf yoktu eledim direkt.
Yağmurdan çok karlı diyebilirim kar kış seviyorsanız, doğasını seversiniz. Sağlık olarak üniversite hastanesi ve devlet hastanesi var çok büyük bir sıkıntı olmadıkça istanbula veya kocaeline sevk edeceklerini sanmıyorum. Kocaeli sakarya taraflarında trafik kurallarına uyan insan göremezsiniz. Ama boluda zamanında bir başkan çok ceza yazdığı için herkes yaya gördüğü an duruyor. Sokakları temiz şehir olarak seveceğiniz bir yer bence 🫶🏻

Yağmurdan çok karlı diyebilirim kar kış seviyorsanız, doğasını seversiniz. Sağlık olarak üniversite hastanesi ve devlet hastanesi var çok büyük bir sıkıntı olmadıkça istanbula veya kocaeline sevk edeceklerini sanmıyorum. Kocaeli sakarya taraflarında trafik kurallarına uyan insan göremezsiniz. Ama boluda zamanında bir başkan çok ceza yazdığı için herkes yaya gördüğü an duruyor. Sokakları temiz şehir olarak seveceğiniz bir yer bence 🫶🏻
Yazın nasıl? Kardan öyle tiksindim ki yaşadığım yerde bilemiyorum artık ağlıyordum yeter yağmasın diye 😰

Sanırım Ağrı eksi 50leri görse de ayaz hiç olmadığından aşırı soğuk hissetmiyorsun. Eskişehirde de ayaz varsa direkt eleyebilirim 😰
eskisehirin, afyonun, kütahyanin ayazi coook fenadir. ben bu sehirlerde bir süre bulundum, Erzurumlu arkadas bile "bizim Erzurum daha soguk bu kadar üsümüyordum" diyordu.
hatta büyük taaruz 30 agustos doneminde yapildi, fotolarda herkes kaban, kalpakla 😅
eskisehir cok guzel, yasamasi cok keyifli,parklarin meydanlarin aktif olarak kullanildigi yasayan bir sehir. güneşte cimende uzansan kimse donup bakmaz (bahsettigim zamanin uzerindej cok gecti gerci belki simdi göçmen dolmustur vs uzanamazsin), modern, ucuz, az da olsa rayli sistemi olan bir yer. ben cok seviyorum Eskisehiri, yasama imkanim olsa yasardim. Ama sonbahar kış geceleri insanin burnundaki sümüğü donduran bir yer.

Aydını düşündük sahibindene baktım kiralar çok gibi geldi. Bizim maksimum 30bin gücümüz var 30bine de aşırı eski evler ilanda. Hangi semti acaba?
Aydın -Efeler'de onlar.havuzlu ,güvenlikli sitedeler..çocukları sitede bütün gün oynuyorlar, memnunlar...o bölgede böyle siteler çok...

Yazın nasıl? Kardan öyle tiksindim ki yaşadığım yerde bilemiyorum artık ağlıyordum yeter yağmasın diye 😰
O zaman trakya taraflarına bakın tekirdağın sahili var istanbula da yakın.. bolu da yazın öyle sıcaktan kavrulmazsınız 🥲 ama trakya tarafı ülkenin batısı ve bulgar yunan giriş çıkışı çok olduğu için bir tık pahalı olabiliyor

O zaman trakya taraflarına bakın tekirdağın sahili var istanbula da yakın.. bolu da yazın öyle sıcaktan kavrulmazsınız 🥲 ama trakya tarafı ülkenin batısı ve bulgar yunan giriş çıkışı çok olduğu için bir tık pahalı olabiliyor
Kışın hep karlı mı peki ya da soğuğu nasıl bir soğuk

Back
X