• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin mevzusu

trabzona bekleriz hahaha

memur için en mükemmeli bence yalova ama oraya giden kazık çaktığı için atanma ihtimali düsük 🥲 ayrıca iyisini ararsanız sağlık ve eğlence için yine bursa istanbul yolu görünebilir 🫤
yalova iğrenç bir yer. köyden daha beter. hem hiçbir hizmet yok hem de aşırı pahalı. toplu taşıma sıfır. karı koca çalışıyorsanız iki araba lazım. minibüsçüsü esnafı inanılmaz ekabir. tek iyi yanı istanbula yakınlığı ama arabayla istanbula gitmek 800 liradan başlıyor. feribot seferlerini kafalarına göre iptal ediyorlar dımdızlak kalıyorsunuz ortada. daha da sayarım bıraksanız yalovanın iğrençliğini. oradaki köylü kurnazı insanı değme anadolu izbe köyünde bulamazsınız.

yalova iğrenç bir yer. köyden daha beter. hem hiçbir hizmet yok hem de aşırı pahalı. toplu taşıma sıfır. karı koca çalışıyorsanız iki araba lazım. minibüsçüsü esnafı inanılmaz ekabir. tek iyi yanı istanbula yakınlığı ama arabayla istanbula gitmek 800 liradan başlıyor. feribot seferlerini kafalarına göre iptal ediyorlar dımdızlak kalıyorsunuz ortada. daha da sayarım bıraksanız yalovanın iğrençliğini. oradaki köylü kurnazı insanı değme anadolu izbe köyünde bulamazsınız.
Ucuz şehir yok artık. Doğuda deprem görmüş bir ilde yaşıyorum, burda kiralar korkunç derecede yüksek 🥲 Şehre uzak tokiler ve depremde çok hasarlıdan az hasarlıya çevrilmiş güçlendirme gören evler ucuz sadece. Onlarda da mecbur olmayanlar oturmaz. Esnafın vatandaşı tokatlaması olayına hiç değinmiyorum. Toplumsal olarak bir yozlaşma içerisindeyiz.

Ucuz şehir yok artık. Doğuda deprem görmüş bir ilde yaşıyorum, burda kiralar korkunç derecede yüksek 🥲 şehre uzak tokiler ve depremde çok hasarlıdan az hasarlıya çevrilmiş güçlendirme gören evler ucuz sadece. Esnafın vatandaşı tokatlaması olayına hiç değinmiyorum. Toplumsal olarak bir yozlaşma içerisindeyiz.
yalovada çok fazla ırak savaşı zamanından kalma baas partisi ve katar kuveyt arabı var. anormal zenginler. o yüzden ülkedeki genel tokatlama olayı yalovada katlanmış durumda ve tamamen araplara endeksli.

yalovada tarlasından getirip pazarda sebze meyve satan pazarcı, İstanbuldaki pazarın iki katına fiyat çekiyor ve asla inmiyor. çok küstah davranıyorlar halka. bakın arada kabzımal yok bişey yok. satamazsa yüklenip geri götürüyor, buzlukta tutuyor yine normal fiyata satmıyor yerli halka. yalova sahildeki kafelerin fiyatları Fenerbahçe kalamış sahildeki kahvecilerle aynı. çok ayarsızlar ve tamamen araplara çalışıyorlar. merkez ilçelerde oturan yerel halk sadece çok yaşlı kesim, gerisi komple arap. sokakta Türkçe konuşan insan duyamıyorsunuz. ve dediğim gibi asıl sorun anormal üstü fiyatlar. ve belediye otobüsü YOK

yalovada çok fazla ırak savaşı zamanından kalma baas partisi ve katar kuveyt arabı var. anormal zenginler. o yüzden ülkedeki genel tokatlama olayı yalovada katlanmış durumda ve tamamen araplara endeksli.

yalovada tarlasından getirip pazarda sebze meyve satan pazarcı, İstanbuldaki pazarın iki katına fiyat çekiyor ve asla inmiyor. çok küstah davranıyorlar halka. bakın arada kabzımal yok bişey yok. satamazsa yüklenip geri götürüyor, buzlukta tutuyor yine normal fiyata satmıyor yerli halka. yalova sahildeki kafelerin fiyatları Fenerbahçe kalamış sahildeki kahvecilerle aynı. çok ayarsızlar ve tamamen araplara çalışıyorlar. merkez ilçelerde oturan yerel halk sadece çok yaşlı kesim, gerisi komple arap. sokakta Türkçe konuşan insan duyamıyorsunuz. ve dediğim gibi asıl sorun anormal üstü fiyatlar. ve belediye otobüsü YOK
Kendi insanımızın küstahlıkları yetmiyor bir de bunlarla uğraşıyoruz işte.

Sayende adımımı atmam oraya🙈🙈

Merhaba sağlık imkanı dediğinşz için Muğla Manisayı eliyorum. İzmir'i kiralar açısından riskli buluyorum ancak Denizli ilginç bir şekilde hem kira hem de sağlık imkanları açısından güzel . Ben ege bölgesinde aydını beğenirim ancak orda da evler deprem bölgesinde olabiliyor onlara da bakarsınız
Aslinda Mugla universite hastanesi olduğu icin saglik anlaminda elenecek bir sehir degil, ama merkezinden bahsediyorum tabii. Ilcelerinde olunursa yine merkeze gitmek gerekir.

Merhaba,

Ankaralıyım, Ağrı'da görev yapmaktayım, bu sene tayin istemeyi düşünüyoruz. Ağrı her açıdan Erzuruma bağlı bir şehir. Sağlık, alışveriş, hatta merkezi sınavlar için bile Erzuruma gidiyoruz. Bu da hem yorucu hem de can sıkıcı oluyor. Ankara şuan ilk düşündüğümüz şehir ancak kiralar düşündürüyor. Merkezi olan, başka şehirlere böyle bağımlılığı olmayan nispeten daha ucuz ve sıcak şehir tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not:Özellikle sağlık imkanları benim için aşırı önemli çünkü ağrıda en muzdarip olduğum konu bu.

Teşekkürler.
Memur için Kayseri Ağrı'ya göre her türlü daha iyidir bence

Merhaba,

Ankaralıyım, Ağrı'da görev yapmaktayım, bu sene tayin istemeyi düşünüyoruz. Ağrı her açıdan Erzuruma bağlı bir şehir. Sağlık, alışveriş, hatta merkezi sınavlar için bile Erzuruma gidiyoruz. Bu da hem yorucu hem de can sıkıcı oluyor. Ankara şuan ilk düşündüğümüz şehir ancak kiralar düşündürüyor. Merkezi olan, başka şehirlere böyle bağımlılığı olmayan nispeten daha ucuz ve sıcak şehir tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not:Özellikle sağlık imkanları benim için aşırı önemli çünkü ağrıda en muzdarip olduğum konu bu.

Teşekkürler.
Ankara’da yaşam çok pahalı

Çok da kalabalık daha fazla göç kaldırmaz bize ancak yetiyor 😂

Sakarya ama artik kalabalik bir şehir olduk.Istanbul ve Ankara cok yakın fakat su bungalov modasından sonra iyice tadı kactı buranin Suriyelisi Afganı da çok.Sakarya yi yazarsaniz da Kocaali ilcesi Pamukova taraflarini yazın derim.

Merhaba,

Teşekkürler.
ankara uygun bence de

Kırıkkale Ankara’ya yakın fiyat olarak uygunmuş, ama arkadaşım insanını sevemedi. Yada ona kötüleri geldi bilmiyorum.

Back
X