• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin , taşınma sorunları

biz de doğu görevindeyiz ve sakın esya almayın hdjdj esyalı eve çıkın. en uzun doğu 6 yıl zaten. değmez.
o sürede esyalarınızı yavas yavas alır kenara koyarsınız. tekrar batıya döndüğünüzde temiz esyalarınız olur 🥰 bencem.
Bizde burada almadık doğuda alırız dedik , çok pahalı almayacağız zaten düğün paketleri var 100 150 bin tl arası . 3 yıldır bekar eşyalarımda duruyoruz ve ve gelen giden olur, güzel düzenimiz olsun diye düşündük heves ettik bilemedim şimdi

2. Evlilik olsa da birbirinizin hayatında yenisiniz. Eşyayı sipariş verip 2 ay sonra teslim seçilebilirdi artık her yere mobilya gönderiliyor kuran ustasıyla beraber. Bilemedim inşallah gönlünüzden geçtiği şekilde olur. Bana uymaz ama bu benim fikrim ve gözlemlerim tabii
Eşimin borcu var , şimdi alıp 2 3 ay sonra ödeme başlayan olsaydı öyle düşündük ama yok maalesef , bizde gidip 2 3 ay eşyalı evde durup güzel ev bulur çocuğu okula yazdırır düzeni kurarız diye düşündük

Bizde burada almadık doğuda alırız dedik , çok pahalı almayacağız zaten düğün paketleri var 100 150 bin tl arası . 3 yıldır bekar eşyalarımda duruyoruz ve ve gelen giden olur, güzel düzenimiz olsun diye düşündük heves ettik bilemedim şimdi
doğuda nerde olacağınız da önemli ama benim gördüğüm herkes esyalı eve çıkıyor. çünkü tasıma ücretleri çok yüksek. biz de yeni esya aldık 3 yıldır burdayız ve simdi esyaları hiç parasına satıp yenilerini alıcaz. güzelim esyaları doğuda hena ettik 🥲

Biz evlendik ama eşya almadık benim bekar evimde ki eşyaları kullanıyorduk tayin çıkacak diye . Doğu görevine gideceğiz . Eşyalarım getirmeye değmez nakliye parası etmez belki de 😀 biz eşyaları satıp gittiğimiz yerde 2 3 ay eşyalı evde durup o sürede biraz borç var onları ödeyip o esna da yaşadığımız yeri öğrenir muhitlerini görür güzel bir ev tutarız diye düşündük . Eşya vs de baktık eşim sağolsun beni kırmaz hemen de alır ama biraz borcu var doğu maaşı ile kapatır 2 3 aya siz olsaydınız nasıl yapardınız ?
Biz de eşimle memuruz ve Doğu görevindeyiz. Benim bekar evimdeki eşyaları kullanıyoruz hala. Düğünden sonra eşyalarımızı alıp depoya koyduk taksit taksit ödüyoruz, tayin zamanı da nereye gidersek oraya nakliye yapacağız. Bence düşünceniz mantıklı. Borç harç işine girip bir de tayin üzeri eşya bakıp sıkışmaktansa bence dediğinizi uygulayın.

Back
X