Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tayinler nereye çıkar bilgim yok ama doğu yada batı neresi olursa olsun biraz zor bir alışma süreci olacaktır diye düşünüyorum.
doğu olursa zor olur diye düşünmeyin.neresi olursa olsun bilmediğiniz bir yere alışmak zor olacaktır.
eşinizin mi tayini çıktı??
Benim esim Karaci ancak iciniz rahat olsun Hava Kuvvetleri cok sik tayin olmuyor ve gittiginiz sehirlerde daha uzun sureli kaliyorsunuz.Doguda bildigim kadariyla Diyarbakir Malatya gibi belirli sehirler var.Elbette zorluklari var ama gittigimiz yerlerde hepimiz birbirimize tutunur guzel dostluklar ediniriz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim esim Karaci ancak iciniz rahat olsun Hava Kuvvetleri cok sik tayin olmuyor ve gittiginiz sehirlerde daha uzun sureli kaliyorsunuz.Doguda bildigim kadariyla Diyarbakir Malatya gibi belirli sehirler var.Elbette zorluklari var ama gittigimiz yerlerde hepimiz birbirimize tutunur guzel dostluklar ediniriz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunu nişanlınıza sorsanız daha sağlıklı bilgi almaz mısınız? benim eşim askeri pilot ve malatyadayız. sizin de öyle olucaktır malatya diyarbakır konya merzifon bunlardan biri büyük ihtimal. daha önce de bi konuda bahsetmiştim.. tayininizin çıktığı şehirde zorlanmanız ya da kolay adapte olmanız nereli olduğunuza bağlı. lojman ortamları bu şehirlerin sosyal ortamları düşünüldüğünde çok daha iyidir.bu bi nebze rahatlatıcı oluyor.