Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaman çok çabuk geçiyor. sürekli orda kalmayacaksın. ben sana kendi hayatımdan bir örnek vereyim. ben batıda bir ilde çalışıyordum. sonra doğu hizmetim geldi. beni güneydoğuda hiç bilmediğim görmediğim bir ile gönderdiler. ben de tayin sayfasında ilin adını görünce ağladım. ama o ile gelip yaşamaya başlayınca çok mutlu oldum. doğu hizmetim bitti 2 yıl önce ama ben tayin istemedim çünkü çok mutluyum burda. demek istediğim karşına ne çıkacağını bilemezsin, hayat sürprizlerle doludur. belki de çok güzel şeyler yaşayacaksın.Allah bilir ancak. o yüzden üzülecek bişey yok.![]()
Branşın ne bilmiyorum ama elbette tayin isteyeceğin günler gelecek, eğer sınıf öğretmeni değilsen tayinin çıkma ihtimali daha yüksek, sen de biliyorsundur bunu. Ben merkezi bir okulda çalışıyorum ama bu okula gelene kadar doğu, kenar mahalle ve de 65km gidiş geliş yaparak çalıştım. Zaman hızla geçiyor... Biraz sabır...
ben 3 senedir kpss kazanayımda atanayım diye bekliyorum ne güzel sen atanmışsın çalışıyorsun köy şehir hepsi aynı hepsinde yapacağın görev aynı..