canım öncelikle yeni yerin senin için hayırlı olsun :)
bazı arkadaşlar sağolsunlar nankörlükle suçlamışlar, hemen kıyaslamalara girişmişler ama bence asıl meseleyi atlamışlar... ister dağ başına ister izmirin göbeğine git ; yeni bir yer, yeni öğrenciler, yeni arkadaşlar, yeni amir vs. herşey farklı olacak ister istemez başlarda insanın canı sıkılıyor... yapabilir miyim, alışabilir miyim beynini kurcalar durur...
10 senede 5 okul değiştirdim her değişiklikte ilk zamanlar canım sıkıldı, ne işim var benim burada dedim, yeri oturdum zırıl zırıl ağladım :) sonra biraz zaman geçsin bir bakıyorsun her şeye alışıyorsun ... hatta o istemeyerek ağlayarak gittiğin yerden yine ağlayarak ayrılıyorsun ... sana gereken şey sadece zaman ve sabır... inşaallah her şey daha da güzel olacak...
bu arada doğu, batı, köy, ilçe hepsinde çalışmış olduğum için şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki maalesef çoğu yerde o masum köy çocukları bile dejenere olmuşlar

(( hele bazıları şehirli kızlardan daha artist olmuş ... önceki sene bahçe nöbetimde 7. sınıflarda iki öğrenci teneffüste, bahçede öpüşürken yakalandı

( burası köy okuluydu şehirlerdeki okulları düşünemiyorum bile

((((