Taze Anne Adaylari Buraya

Prensess2809

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
1
1
36
28
Oncelikle herkese selamlar çok oncedendir bu forumu takip ediyordum gebe kalmak istiyordum fakat pko lu olduğum için çok uzuluyordum hiç beklemedigim anda hastanede test yaptım 96 çıktı diğer gün 300 küsür dün akşam da 639 du hızlı yükseliyor gibi geldi bana doktorum ikiz olabileceğini söyledi

Hayırlı ugurlu olsun inşaallah bende pkoluyum ve hıcbır tedavi görmeden ekimde hamıle oldugumu ogrendım. İnşaallah saglıcakla kavuşuruz.
Bıldıgım kadar betahcg yuksek ligi ikiz olup olmamasını belirtmiyor cunku her gebelıkte artıs olmalı zaten iki katı vs. Ustelık benım kardesım ıkızlerı var annem ikiz düşürmüş esımın ikiz teyzesi var ben tek gebelık yasıyorum yanı genetik varsa olabılır diyecegimde o bıle degısıyor. Ama ikiz degıldır demıyorum bakarsın ıkızdır keseden bellı olur drlar daha bilinçli sonuca. ☺

Hayırlı olsun inşallah ,Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun yükselmesi normal canım 48 saatte bir iki katına çıkması demek sağlıklı gebelik olduğu anlamına geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…