Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 13 haftalık hamileyim Rabbim hepimizin meleklerini korusun inşallah.benim bugün kasıklarım çok ağrıyor sürekli meraktayım doğurana kadar kafayı yemezsem iyi valla![]()
sağol canım evet dediğin gibi rahim büyüdüğü için oluyormuş.ama ben milyon kere okuduğum ve dr a sorduğum halde meraktayın.elimden gelse hergün yavrumu görücem ultrasona girip:)ben çok aradığım için minik mucizemi en ufak sey bile beni korkutuyor.doktorumda beni tedavi döneminden beri tanıdığı için sabırla saçma sorularıma bile cevap veriyor.sen 8 haftalıkmışsın hayırlı olsun.sanırım bir daga 12 haftalıkken çağırmıştır drun.o zaman gör bak gözlerine inanamyacksın minicik minyatür bir insan bacak bacak üstüne atıyor zıplıyor daha neler neler ben inanamıştım..
ne güzel anlatmışsın cnm inan elimden gelse evime ultrasyon alırım..kalp atışını gördüğümde bile kendimden geçtim...hem gülüyorum hem ağlıyorum...
rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
sen artık 4 hafta sonra cinsiyetini öğrenirsin arkadaşım![]()
sağol canım evet dediğin gibi rahim büyüdüğü için oluyormuş.ama ben milyon kere okuduğum ve dr a sorduğum halde meraktayın.elimden gelse hergün yavrumu görücem ultrasona girip:)ben çok aradığım için minik mucizemi en ufak sey bile beni korkutuyor.doktorumda beni tedavi döneminden beri tanıdığı için sabırla saçma sorularıma bile cevap veriyor.sen 8 haftalıkmışsın hayırlı olsun.sanırım bir daga 12 haftalıkken çağırmıştır drun.o zaman gör bak gözlerine inanamyacksın minicik minyatür bir insan bacak bacak üstüne atıyor zıplıyor daha neler neler ben inanamıştım..
ne güzel anlatmışsın cnm inan elimden gelse evime ultrasyon alırım..kalp atışını gördüğümde bile kendimden geçtim...hem gülüyorum hem ağlıyorum...
rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
sen artık 4 hafta sonra cinsiyetini öğrenirsin arkadaşım![]()
evet inşallah öğrenirim canım.26 temmuz randevum var o zaman 16 hafta oluyor.ama inan hiç önemi yok sağlıklı olsun yeter.Allahım bana meleğimi gönderdi ya başka bişey istemiyorum.bende senin gibiydim bu arada dr a diyorum böyle saatlerce izleyebilirm.dr um da sağolsun biraz daha uzun tutuyor beni uzun zaman beklediğimi bildiği için.
evet inşallah öğrenirim canım.26 temmuz randevum var o zaman 16 hafta oluyor.ama inan hiç önemi yok sağlıklı olsun yeter.Allahım bana meleğimi gönderdi ya başka bişey istemiyorum.bende senin gibiydim bu arada dr a diyorum böyle saatlerce izleyebilirm.dr um da sağolsun biraz daha uzun tutuyor beni uzun zaman beklediğimi bildiği için.
cnm kaç yıldır bekliyordun?benimde 1 seneden sonra oldu...kist vardı bende..ameliyat sonrası hemen hamile kaldı şükür.
ayyy canım çok sevindim bende kendime topik arıyodummmbenide alın aranıza bende 9.haftadayımm haydi konuşalımmmm
hoşgeldin cnm minik meleklerimize herzaman yer vardır
hayırlı olsun bebeğin...en küçük benim kuzum kaldı 8 haftalık.
ayyy canım çok sevindim bende kendime topik arıyodummmbenide alın aranıza bende 9.haftadayımm haydi konuşalımmmm
ben 2 sene bekledim canım.az bi zman belki ama bana çook uzun geldi.korkunç şeyler yaşadım 2 kere rahim rontgeni çok kere hastanlerde yattım kistlerim korkunç boyutlara ulaştı.onları aspirasyon denilen korkunç bi işlemle aldılar hemde uyutmadan çook yıprandım sonra iki negatif aşılama.artık kendi haline bırakmıştık temmuz ağustos tüp bebeğe geçeriz diye konuştuk dr la.ama minik meleğim kendiliğinden gelmiş o ay.inanamıyorum halen Allahım tüm isteyenlere yaşatsın inşallah
hoşgeldin rabbim senin meleğini de korusun inşallah.kızlar bu arada benim yavrum topiğin ablası yada abisi oldu 13 haftalığız ya biz![]()
cnm zor günler geçirmişsin gerçekten..bebeğin kendiliğinden gelmiş allahın izniyle milyonlarca kere maşallah![]()
hoşgeldin rabbim senin meleğini de korusun inşallah.kızlar bu arada benim yavrum topiğin ablası yada abisi oldu 13 haftalığız ya biz![]()
teşşekür ederim canım RABBİM bağışlasın bebişlerimizibenim bulantılarım azaldı sanki sizinkiler ne durumda????
canım bulantıların ne durumda ben 10.haftada sayılırım artık bugün biraz azaldı gibi korkuyorum birazzzz:26::26::26:
canım bulantıların ne durumda ben 10.haftada sayılırım artık bugün biraz azaldı gibi korkuyorum birazzzz:26::26::26:
teşekkürler canım.pazartesi kasık ağrım geçmezse dra gitmeyi düşünüyorum cinsiyeti belli olursa yazarım size de:)) inşallah