• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taze dul duygu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım ya umarım iyisindir kendini nasıl hissediyorsun geçen sene
yazdıklarına göree

evet canım ya umarım iyisindir kendini nasıl hissediyorsun geçen sene
yazdıklarına göree

uzun zaman oldu kızlar 1 yıl geçti ayrılalı...şimdi hala arad sırada içim acısada aklıma
gelsede bitti.acısıda bitti yarada kabuk bağladı.hayat akıp geçiyor..
ve ben şimdi iyiyim

Allah yardım etsin sana İnşallah dediğin gibi fazla yara almadan atlatırsın ve şuna inan Allah hiç bir şeyi hiç kimsenin yanına bırakmıyor.

kızım yaa üzme kendını hayat bu neler gelıo ınsanların basına, hayatta onemlı olan saglıklı olmak bosver sen saglıklısın ya bunları yasayabılıon ya bosver gıtsın, olayını tam bılmıyorum ama uzun yıllar mutsuz olmaktan ıyıdır ayrılmak.

unutucaksın nasılsa zaman her seyın ılacıdır, bak bırı bı baslık acmıs 1 yıl oldu ıcımı kabuk bagladı tum acılarım yaralarım gectı bosandıgımdan berı unuttum 1 yıl gectı demıs,

e işte bak ask acılarının en esaslısı bıle 2 senede gecıyor 1 senede gecıyor bosvermeye sımdıden basla sekerım kendıne

dul mul da deme erkekler bosanınca tekrar bekar oluyolar sen de bekarsın tadını fln cıkar cnm, uzme kendını hıc degmez muck

ve bitti......
bitecekmi bitmeyeckmi derken en sonunda bitti artık.
attığım her adımda acı var her lafımda hüzüm var.
okadar zor geliyorki ayrılık bir evlilik bu kadar kolay bitemezdi.
ben ne kadar aptalmışımki 2,5 yıllık kocamı hiç tanımamışım.
bumu sevdiğim adam benim o kadar zorluğa katlandığım o kadar göz yaşı döktüğüm adam bumuydu.
biliyorum geçecek bu günler bitecek bu acı da geçecek evet benden çok şey
götürecek ama bitecek.
hergün ağlamaktansa bir kere tam olarak ağlayıp içimdeki acıyı atrıp hayatıma devam edeceğim.
belki uzun süre toplayamayacağım kendimi çümkü:
okadar alışmışım ki ona,
okadar özlüyorum ki kokusunu
tenini,
yaşadığımız çok az güzel günler bile olsa o kadar özlüyorum ki.
ama atlatacağım bitecek diymi arkadaşlar
hiç bir acı kalıcı değildir bende atlatacağı biliyorum.
ama rabbimden tek dileğim eşim olan insan bana yaptıklarının bedelini ödesin
özlesin pişman olsun benim içimdeki acının 10 kat fazlasını yaşasın belki o zaman onu ne kadar çok sevdiğimi anlar
ama anlasa bile iş işten geçti artık

merhaba mesajını ole gezınırken gordum .. hala buralardamısı bilmem üzerinden bayagı zaman geçmiş tabi .. yazının bir yeri çok etkiledi cevap yazmadan duramadım .. diyorsunya atlatıcagım.. bitecek degilmi.. atlatıyo ınsan 6 aylık bebegiyle eşinden biri ayrılan biri olarak diyorumkı atlatıyosun zaman geçiyo .. yaralarını sarıyo ama seni kanata kanata acıta acıta canını yasamayı öğreniyorsn

Back
X