Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

yaaa sonra neyse ben aşkımla buluşmaya çıkıyorum neyse sabahta işten geldim vardiyalı çalşıyodum labaratuarda annem uyuyo diye biliyo ben evden çıktım buluşucamya sözde uykumda var üzerime adam gibi bişey almadımda zaten hemen evin yakınlarında olcaz diye neyse bi gittim aşkım terminale gidelim bilet alcam dedi bi gittik 2 kişilik bilet haydi otobüse bindirdi elimdeki tel alındı hat atıldı falan kaçırdı yolda mola verildi ben geri döncem diye kıyameti koparıyorum o olmaz diyo neyse molada wcye gidicem dedim çıkana kadar kapının tam dibinde beklemiş kaçarım falan diye....delikafadulden

çok moralim bozuk aksilikler üst üste geliyor benden sonra evlenen 4 kişi hamile klamış telefonla arkadaşım söyledi işin kötüsü kaynanam hepsini tanıyor kim bilir bana ne imalarda bulunucak şimdiii

sonra eve geldik tabi ben hem uykusuz hem aptal gibi oldum ne olduğumu şaşırdım hem yorgun eve bi girdim nasıl kalabalık herkes biliyomuş beni kaçıracağını falan neyse hadi yemek yiyin diyo ben yemedim tabii huyum ya sonra acele hoca buldular imam nikahı olacak diye oda resmi nikah olmadan yapmıyoda hocalar cezası varmış neyse tanıdık birini buldular dua edildi mihir olarak bişey isenirmiş nerden bileyim hoca sordu ben bişey istemiyom dedim sonra hocada bi güldü bitek eşinimi istiyom diye utandım kaldım zaten....

ailen mi istemedi neden kaçırdı seni yani gelip istemeyi filan denedilermi?

ya tam 4 aydır uĞraŞıyorum her ılıŞkıden sonra amuda kalkıp beklıyorum saatlerce yatıyorum ıŞe yarar dıye koca karı ılaÇları ıÇıyorum her ay dÜzenlı doktora gıdıyorum omuyor ne yapıcam Çıldırdım artıkkk

niye bu kadar büyütüyorsun canım ya sen bu aya kadar korunmadınmı zaten korundun hem nasip ne zamnsa o zaman olur...

ailen mi istemedi neden kaçırdı seni yani gelip istemeyi filan denedilermi?

denediler canım ben söyledim 2 kez gelecekler diye ama onlar istediklerine vereceklermiş diye beni sabahlara kadar dövmelermi dersin bıçakla üzerime yürümelermi dersin kocişimşi arayıp küfürler yağdırmalarmı dersin ne ararsan oldu yani...

kısmet tatlım kafana takarsan olmaz. umursama hayırlı zamanda allah verir

canım verende alanda yüce mevlamdır o ne zaman isterse o zaman olur...

yuh ciddimisin? yok artık ya hangi devirde yaşıyoz istedikleri kişi çokmu iyiymiş

anadolu avrupa ne taraftasın canım sen?

bugün çok hızlısınız valla yetişemiyorum hızınıza
sevdalım canım benim yaa ben okumuştum bi kaç yazını, Allah sana iyi sabı güç vermiş canm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…