sende az değilsin haaaaaaaaaaaa delikafadulden
yaaa sonra neyse ben aşkımla buluşmaya çıkıyorum neyse sabahta işten geldim vardiyalı çalşıyodum labaratuarda annem uyuyo diye biliyo ben evden çıktım buluşucamya sözde uykumda var üzerime adam gibi bişey almadımda zaten hemen evin yakınlarında olcaz diye neyse bi gittim aşkım terminale gidelim bilet alcam dedi bi gittik 2 kişilik bilet haydi otobüse bindirdi elimdeki tel alındı hat atıldı falan kaçırdı yolda mola verildi ben geri döncem diye kıyameti koparıyorum o olmaz diyo neyse molada wcye gidicem dedim çıkana kadar kapının tam dibinde beklemiş kaçarım falan diye....delikafadulden
çok moralim bozuk aksilikler üst üste geliyor benden sonra evlenen 4 kişi hamile klamış telefonla arkadaşım söyledi işin kötüsü kaynanam hepsini tanıyor kim bilir bana ne imalarda bulunucak şimdiii
ailen mi istemedi neden kaçırdı seni yani gelip istemeyi filan denedilermi?
ya tam 4 aydır uĞraŞıyorum her İlİŞkİden sonra amuda kalkıp beklİyorum saatlerce yatıyorum İŞe yarar dİye koca karı İlaÇları İÇİyorum her ay dÜzenlİ doktora gİdİyorum omuyor ne yapıcam Çıldırdım artıkkk
ya tam 4 aydır uĞraŞıyorum her İlİŞkİden sonra amuda kalkıp beklİyorum saatlerce yatıyorum İŞe yarar dİye koca karı İlaÇları İÇİyorum her ay dÜzenlİ doktora gİdİyorum omuyor ne yapıcam Çıldırdım artıkkk
denediler canım ben söyledim 2 kez gelecekler diye ama onlar istediklerine vereceklermiş diye beni sabahlara kadar dövmelermi dersin bıçakla üzerime yürümelermi dersin kocişimşi arayıp küfürler yağdırmalarmı dersin ne ararsan oldu yani...
yuh ciddimisin? yok artık ya hangi devirde yaşıyoz istedikleri kişi çokmu iyiymiş
evet canım bana neler yaşattılar onlar istiyo işte kendilerine göre iyi ama bana göre hayvanın tekiydi gözümde
e öyle yapana senin yaptığın müstehak kaç kardeşsimiz canımcım siz
kötükedihüsoklava:
3 canım
ne kadar bilinçsiz bi aile olması lazımki böyle bişey yapsın kaç yaşındaydın kaçtığında?
bugün çok hızlısınız valla yetişemiyorum hızınıza
sevdalım canım benim yaa ben okumuştum bi kaç yazını, Allah sana iyi sabı güç vermiş canm benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?