Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

vayy benim titiz bacılarım temizlikmi yapıyonuz. bu arada ben perde filan ütülemedim yavv yattı m bütün akşam

kıss gündür evde yokum ondan öncede misafir vardı öyle bi süpürmüştüm zaten iki günde toz oluyor heryer sinir oluyorum

Öyle canım zaten misafir geldimi ondan sonra huyumdur heryeri temizlerim helede çocuklu geldimi klava:

çoook iyiyim tatlım böyle süslendim geldim işe 1 saatte geç geldim. akşam tüm işkencelerimi uyguladım ohhhh iyi oldu kuzu gibi şimdilik ama görcez bakalım akşam elini sürmedi pc ye

iyi bakalım neler yaptın kız kocişe

valla görmedim annemin ağladığınmı daha canım yaa :) ben yokken ağlıyo mu bilmem tabi, ama babam öyle bi kına programı izlerken ağlamış
annenm eksik gedik ne alsak diye düşünmekten daha ağlayamıyo herhalde :)

Canım yaaa ne üzülürdür şimdi.......

bana çok koyuyo bazen asıl yaa
ahh diyorum seda gidicen başka bi eve annen yok yanında
onun annesi var, anacım meyve mi bile önüme getirir , ahh diyorum orda hasta olsan bile kalkcan iş yapcan

bana çok koyuyo bazen asıl yaa
ahh diyorum seda gidicen başka bi eve annen yok yanında
onun annesi var, anacım meyve mi bile önüme getirir , ahh diyorum orda hasta olsan bile kalkcan iş yapcan

yine yanındalar canım kötü gününde hasta olsan bişey olsa yardıma ihtiyacın olsa yine koşup gelecek durumda olurlar... dua etki benim gibi değilsin bi Allahın kulu yok bazen düşünüyorum şu evde ölüp kalsam akşam kociş gelene kadar kimse farketmez arayıp soranımızmı var diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…