Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

çok sinirliyim yaa çok.. alttan alayım diyorum kafama takmayayım diyorum yok.. yine ben suçlu oldum ya, benimkiyle msnde konuşuyoduk yine ben suçlu oldum yaa. pat diye çıktı beyefendi

beyefendinin dün gece telfonu kapalıydı, gece hadi ben uyuyorum iyi geceler dedikten sonra saat 12 ye geliyodu oda bende 12 de yatıcam dedi, gece yatarken msh atardı atmamış, gece 1 de uyandım msj attım msj iletilmedi hadi dedim teli çekmiyodur, neyse sabah 6 da uyandım yine msj attım yine iletilmedi msj.. sabah uaynmış 7 de, şarjım bitmiş canım, şarj aletini denizin dükkanda unuttum ne bu yaa unutmasın yaa, dünde oraya fatura bırakmaya gitti , gittiğinde alsaydı yaa, hadi unuttu diyelim 2 tane telefonu var ya turkcel hattını çıkarsın benimle konuştuğu hattı taksın yaa , deli etti beni hadi neyse imalarda bulundum falan bende bu akşam çocukluk arkdaşımla bulkuşcam diye, bana birlike gitcz diyo bide neyse konu kapandı, ben naz yapıyorum falan buna ama çok kızgınım bi yandan da üstüne gitmek istemedim neyse
minöfle yaptırcaz ona bk nettten beğen dedi, bi kaç tane yolladım açık renk dedi falan koyusu kötü duruyo dedim, bunuda ben beğeneyim dedi (yatak odasını ben beğendimde) bende dedim iyi git beğen al sen dedim yaptır bide banada süpriz olsun dedim.. beyefendi bozuldu sen hep ay sonları böyle yapıyosunda hep bana laf sokuyosunda bilmemne de görüşmeyelim 15 günde falan bende kızdım söylendim 2 günden beri beni sallamıyosun, şarjını unutuyosun falan oda söylendi kızdı çıktı msnden çok sinirm bozuk yaa senağlama

Aman canım ya inan aynı şeyler bak benim yaşadıklarımla aynı olayı bende yaşadım hemde elinde 3 tel var benle konuştuğu hat kapalı klızdım bağırdım falan filan bende onla konuştuğum hattı kapadım açmadım öteki hattımıda arayamadı kudurdu 1 hafta falan konuşmadık sonra ben hattı bi açtım nasıl pişiman olmuş nasıl ağlamış nasıl üzülmüş mesajları okuyunca içimden bişeyler kopmuştu sanki....

Şimdi bende sana aynısını söyleyim bırak üzerine gitme birkaçgün arama sorma ilgilenme o zaman neler olcak göreceksin....

evet ya haklısın ben her seferinde aradım sordum dayanamadım msj attım yanına gittim ama bu sefer yok asla gitmicem tutcam kendimi inşallah

bende biliyorum ama yapacağımı madem o çocukluk arkadaşının yanına gidiyo bende bundan sonra kafama göre takılmazsam görsün bakalım nasıl oluyomuş

canım öfkeyle kalkan zararla oturur demişler çok ileri gitme ama ilgilenme bikaçgün hiç bak hep sen alttan alıyorum gidiyorum barışıyorum falan diyosun şimdi evli değilsin yine sana muhtaç ayrılırsanızda sana bi zarar gelmez şu an bunu biliyo bırakabilirsin bunuda biliyo....Bunu bilmesine rağmen alttan almıyo hep üste çıkıyosa eğer kötülemek istemem ama evlendikten sonra hiç alttan almaz hep senden bekler o zaman nasıl olsa nikahlı karısısın

kuduruyosun deliriyosun 3 gündür yok sallamıyon yok bıktın yok istemedin işine gelir görüşmemek manyakmısın sen yaa gözün hiçbişey görmüyo yaa ne bu rezalet ya bu ne biçim huy ya yok ya evlenmeyelim ben her ay sonu seni böyle çekemem yaa

demiş.. var ya bu mesajın üstüne ne arayıp sorarım nede bişey yazarım o bana yalvarana kadar konuşursam eğer banada seda demesinler

Eee yuh yani ne diyeyeim eğer zaten bunun üzerine dönerde sen arar özür dilersen sana kızarım kapına gelip yalvarana kadar süründür...

ayıp ya lafa bak çekememmiş şimdi çekemiyorsa evlendikten sonra ufak bir sorunda kavga tartışma çıkar...
tamam bizde çok tartıştık evlenmeden önce çok kavga ettik çok gözyaşı döktük ama haddimizi bildik ya beni aşkımdan başka kimse çekemez diyorum bazen şaka değil ben neler yaptım beni çekti senin 2 lafınımı çekemiyomuş

yaptığına bakar mısın sevda yaa, kendi yaptıklarını hiç görmüyo bana suç atıyo yaa kapris yapıyomuşum çekemzmş çekmesin o zaman
iyiliğine çok iyi ama şöyl huyları yok mu delirtiyo beni
ben şimdi hiç bişey yazmayayım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…