Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

üzerine gitme sen en baştan yanlış yapmışsın haklı yada haksız gidip gönlünü hep sen almışsın bırakıcaktın kaçan tatlı olur misali umursamayacaktımki tatlı olacaktın onun için

her kavgamızda yaa evlenmeyelim lafı, benden de ondan da çıkıyo
off Allahım yaa nasıl bi hayatım olucak benim

sen alıştırmışsın canım bu senin hatan....ben sana diyorumya ben hatalı olsam bile arayıp özür dilemedim zamanında hep aşkım aradı özür diledi haklısın alttan almam lazımdı dedi hep....birazda alttan almasını öğrensin...

klava:kötükedihüso canım sen umursama oda çok iyi biliyor seni kaybetmememsi gerektiğini bırak konuşma bikaçgün ...

konuşmucam zaten, ohh hafta sonuda geliyo, hafta sonu benim sınavım var o götürcekti ama bu durumda barışmazsak birlikte gidemeyiz, içi içini yer şimdi onun nasıl gidicem diye, güya hafta sonu sınavdan sonra bütün gün beraber olcaktık kalsın şimdi hafta sonu yanlız bakalım kafasını dinlesin ,, evlenme madem bu kadar şikayetçisin dicem yaa

evet canım ben alıştırdım ya öğrenicek bundan sonra alttan almasını ya da bu düğün olmucak senağlama

canım bu lafı söylemek bu kadar kolay olmamalı peki sen evlenmeleyim tamam desen ne yapacka

napıcak biliyo musun bak sende istemiyosun evlenmeyi falan deyip suçu benim üstüme atıcak tamam düzelene kadar düğünü erteliyoruz dicek vs vs

senide bunalttım canım sabah sabah yaa

off yerimde duramıyorum yaa sinirden

yok canım benim zaten canım sıkkın
ama merak ediyorum düğün olmasın dersen olmuycakmı vazmı geçecek

bide der gidicem annene babana herşeyi anlatıcam falan sonra bende yapma etme derim ,

anlat de zor anlatır bende sevdaysam onu yapamaz sadece göz boyamak amacı gels anlat ne altacaksın de daha evlenemden benim her lafımda kavga çıkardığını ve evlenmek şstemediğini beni dinlemediğinimi hibirşeyi alattan almayıp zeytinyağı olduğunumu anlat o zaman dinelsinler de

yok 2-3 gün böyle evlenmeyelim diye uzar durur sonra eskiye döner yine sanmam hayatta vazgeçmez

neden canın sıkkın tatlım

senden vazgeçmek onun için zaten tek bi kelimeye bakıyosa ve senin için mücadele etmiyosa zaten seni hak etmiyordur tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…