gıcık herif diye msj yazsam :)
canım sıkıldı ya hemde çok ağlayıp göz boyamaları değil herşey bana annelik babalık yapmadılar varsa yoksa diğer kardeşlerimdi şimdi onları bana kötülüyolar herşeyiniz onlardı yine onlar olsun sizin evinizin hizmetçisizdim ben diyesim falan geldi içimden...hep burslarla hep yardımlarla büyüdüm ben hep sınıf birincisi oldugum için burs ayalandı okuyayım diye ki çok şükür okudumda irgün bana yardım etmediler ben okula kitaplarımı poşetin içinde götürüp getiriken bna çanta alın derken poşet neyine yetmiyo deyip kardeşlerime çeşit çeşit aldılar ya daha neler neler bi anlatsam varyaaaa tam roman olur
kısss seninkilerin başına saksı düşmüş zannımca. hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile3
sen kocişe ne yaptın anlat bakalım didoş
giydim en seksü elbisemi içini yaka yaka gezdim evein içinde evde giydiğim mini elbiselerim var en sevdiğini seçtim içinden. sonradaaaaaaaaa yatakta en sevdiği dayanamadığı gecelüğü giyidim kudurdu durdu eline bişey geçmedi getirdim lap top attım kucağına sonrada gittim içeri geçtim tv karşısında yattım. baktım kapıya gelmiş tamam bitanem söz bitanem gel hadi ben sen olmadan uyuyamıyorum diye ağlıyo acık naz yaptım sonra döndüm arkamı yattım uyudum. erkekler bundan anlıyo oh olsun kaydirigubbakcemile2
Ohhh ohhh ne güzel olmuş
seda napan bakım sen orda öyle sessiz sesiz yine dayanamayıp aramadın demi
valla güzel oldu ben çok eğlendim
dayanamadı aradı galiba
ben geldim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?