Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

aklı sıra beni kışkırtmaya çalışıyo işte
senin neden canın sıkkın tatlım hayırdır?

aaa ne dedi ne konuştunuz

telefonu açınca şaşırdım zaten napıyosunuz iymisinizi geçtik.....

Bunlar başladı dökülmeye sen bizim herşeyimizmişsinde bunu fark ettik çok büyük eşşeklik ettik sözde evde 2 kız daha var ellerinden bir iş gelmiyor işten geliyoruz annende bende ev sessiz kardeşlerin bir tabak yemek yapmıyorlar onu geçtim kendi yataklarını bile toplamıyorlar bir bardak çay bile yapamıyolar...evin yarısı yok gibi falan filan dediler annemde oda ağladı

hadi yaaa anlıyolar demek ki yavaş yavaş kıymetini hıı, bak buzlar ericek işte yavaş yavaş, neden canın sıkıldı peki, sen ne dedin?

canım sıkıldı ya hemde çok ağlayıp göz boyamaları değil herşey bana annelik babalık yapmadılar varsa yoksa diğer kardeşlerimdi şimdi onları bana kötülüyolar herşeyiniz onlardı yine onlar olsun sizin evinizin hizmetçisizdim ben diyesim falan geldi içimden...hep burslarla hep yardımlarla büyüdüm ben hep sınıf birincisi oldugum için burs ayalandı okuyayım diye ki çok şükür okudumda irgün bana yardım etmediler ben okula kitaplarımı poşetin içinde götürüp getiriken bna çanta alın derken poşet neyine yetmiyo deyip kardeşlerime çeşit çeşit aldılar ya daha neler neler bi anlatsam varyaaaa tam roman olur

ahhh bee canımm neler yaşamışsın öyle valla dicek bişey bulamadım yaa.. Allahda seni böyle sınıyo demek ki boşver tatlım üzme kendini, geçmişi düşünmemeye çalış, onlar bizim ne olursa annemiz babamız işte

yok canım atmaz artık mesaj o sinirlidir şimdi sinirinin geçmesini bekliyodur
bana kızdığı haldfe çıkar birazdan minöfle bakmaya :))

öyle canım ben dün akşam bunlar gözümün önüne geldikçe dayanamdım ağladım eşim hadi hava alalım dedi çıktık dolaştık dayanamaz bana ağlamama falan unut diyor boşver diyor artık benim yanımdasın diyor....Bosverdim ya neyse.....ışimede geldi dün akşam çıktım çikolatada aldırdım yedim dondurmada aldırdım

elinden geldiği kadar düşünmemeye çalış tatlım, bak senin artık yeni bi hayatın var kocan her zaman yanında.. ohh ne güzel çikolatanıda dondurmanıda yemişsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…