Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

çekemiceksen evlenme tamamm dedim, ondan sonra seni çıkmadı
evlenmesin umrumda değil daha kaç yaşındayım ki zaten yaa,

haklısın tatlım benimkide boşanalım lafına takmıştı bi ara insanın gururunu kırıyo bu laflar. ama öfkeyle kalkma seda bi kaç günde sen hiç arama bak ne yapacak. evlendikten sonra pişman olmak daha zor

o özür dilemedikçe ben barışırsam.. ama beyefendi özürde dilemez şimdi , ona göre hep ben suçluyum, ama var ya hayatta aramıcam bu sefer

o özür dilemedikçe ben barışırsam.. ama beyefendi özürde dilemez şimdi , ona göre hep ben suçluyum, ama var ya hayatta aramıcam bu sefer

arama seda evlenince benim durumumu düşme ya sen onun bunca sıkıntısını çekiyosun ailesiyle aynı evde oturmayı kabul ediyosun arasın bulsun başka senn gibi varsa klava:

iyiyim canım .. dün temizlik yemek ütü yaptım sonra üstüne bide gidip annemlerde yemekl yaptım klasik ev işleri yani

günaydın hanımlar bugün fazla kalamıycam çok işim var ara ara yazmaya çalışırım. patronumda sabahın köründe dikilmiş zati sinirlerim oynadı. mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…