o kadar kötüyüm o kadar kırgınım ki napacağımı bilemiyorum. tamam bazen tartışmaları ben başlatıyorum , ama öyle laflar söylüyo ki çok canım yanıyo yaa, ilerde de böyle dilim papuç kadar olursa kopartırmış dilimi, onla kendimi yarıştırıyomuşum, hep dişe diş gidiyomuşum
hep kadınlar alttan almak zorunda mı yaa
hatuşlar bir aya kalmaz bu evden çıkıyoruz kirayasenağlama
aaa neden canım
aslında biz çok yüzveriyoruz bu erkeklere sonrada ipin ucu kaçıyo
ama hepsi düzelir sedacım hiç takma aynı şeyleri benim kociyte söylerdi ama şimdi hepsini unuttu düğün stresinden birbirinizi yiyosunuz
gözün aydın şekerim
Ooooffff eşim amcası ve babası ile çok kötü tartışmış....
sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim...
Meerhaba, hoş geldin...ben evli değilim henüz ama 1,5 ay sonra evli olucam :) bende nişanlımı çok seviyorum deli gibi aşığım ona :)) :lepi:
evli olmak nasıl bi duygu (eminim çok güzel bi duygu ama :) sevdiğin insanla aynı evi paylaşmak?
ilk zamanlar ailenizi çok fazla özlediniz mi?
seda dua et en büyük sorununuz bu incir çekirdeğini doldurmayan nedenlerle tartışmalarınız olsun....
İlk yazdıklarına takıldı gözüm bak :asigim:
haklısın canımcım yaa, off neler olmuş öyle ne saçmalık yaa, kredi çek bilmem ne zaten bileziklerinizi vermişsiniz hiç mi düşünmüyolar sizi yaa(
nasıl geçinceksiniz kirada yaa çok zor valla
senağlamasenağlamasenağlama
valla canım bilmiyorum artık dün beyaz eşyacıya 600 ytl verceğimiz kalmıştı onuda eşyaları alınca vereli dedik dün eşim gitmiş onuda vermiş ben size adres söylerim oraya getirirsiniz demiş mobilyacı aynı eşyalarımı yüklemişler adres bekliyolar kafayı yiycem daha ortada ev yok....
eşyalarınız hazır mı yani tatlım ? eşinin maaşı iyi mi bari ya kiralarda çok zor, bulursunuz canım ev ya bu aralar her yer kiralık ev dolu
Eşyaları aldık hazır canım bitek perde halı ufak tefek eksik ama biliyon ufak tefek eşyada çok fazla çıkıyo...Eşimin maaşı çok iyionda bi sorunumuz yok zaten iyi oldugu için k.peder yüzsüzü ha bire para istiyo bide bende işe başlarsam valla bizim kapının önünde yarat artık
evet canım onlarda bayağı tutuyo ama yavaş yavaş yaparsınız onlarıda, iyi bari tatlım sevindim eşinin maaşının iyi olmasına, ne kayınpedermiş beeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?