Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Kopartırmıymışşşşşşşş:1shok:klava:

aslında biz çok yüzveriyoruz bu erkeklere sonrada ipin ucu kaçıyo

ama hepsi düzelir sedacım hiç takma aynı şeyleri benim kociyte söylerdi ama şimdi hepsini unuttu düğün stresinden birbirinizi yiyosunuz

aslında biz çok yüzveriyoruz bu erkeklere sonrada ipin ucu kaçıyo

ama hepsi düzelir sedacım hiç takma aynı şeyleri benim kociyte söylerdi ama şimdi hepsini unuttu düğün stresinden birbirinizi yiyosunuz

inşallah düzelir canım, evet düğün stresi senağlama

k.peder beyfendi babasının üzerinden kredi çekeyim ben öderim demiş bundan önce bir kredi daha çektirmiş ve hiç ödememiş yazık adamcağızın emeklilik maaşından kesilmiş yeni bitti yine çullanmış adamın üzerine ben yeni evlendiğimde benim bilzikleri krediborçunu kapatıcam diye dedesi istedi eşimin ve ağlaya ağlaya verdim eşimde dün buy kızın bileziklerini verdim ben 3 günlük gelinken yetmedimi ne haliniz varsa görün benden bişey beklemeyin 5 kuruş vermem dede hele bi çek dedi....Soonra amcası duymuş bunu oda hep zaten biricik oğlu o hep ona yardım ediyo kredi çekiyo o zaman banada çeksin demiş sonra bide hem ona hemde onun çocuklarına yardım ediyo babam hiç bize yardım etmiyo onun oğlu babamın evinde kalıyo kire falan vermiyo yiyo içiyo demiş....yani anlayacağınız k.peder denilen gerizekalı aptal yüzsüz insan yüzünden ortalık karıştı offffffffffff nasıl bir aileye gelin gelmişim yemin ederim kaçıp bu şehirden kurtulmak falan istiyoruz şu anda

seda dua et en büyük sorununuz bu incir çekirdeğini doldurmayan nedenlerle tartışmalarınız olsun....

Meerhaba, hoş geldin...ben evli değilim henüz ama 1,5 ay sonra evli olucam :) bende nişanlımı çok seviyorum deli gibi aşığım ona :)) :lepi:

evli olmak nasıl bi duygu (eminim çok güzel bi duygu ama :) sevdiğin insanla aynı evi paylaşmak?
ilk zamanlar ailenizi çok fazla özlediniz mi?

İlk yazdıklarına takıldı gözüm bak :asigim:

seda dua et en büyük sorununuz bu incir çekirdeğini doldurmayan nedenlerle tartışmalarınız olsun....

haklısın canımcım yaa, off neler olmuş öyle ne saçmalık yaa, kredi çek bilmem ne zaten bileziklerinizi vermişsiniz hiç mi düşünmüyolar sizi yaa (
nasıl geçinceksiniz kirada yaa çok zor valla

haklısın canımcım yaa, off neler olmuş öyle ne saçmalık yaa, kredi çek bilmem ne zaten bileziklerinizi vermişsiniz hiç mi düşünmüyolar sizi yaa (
nasıl geçinceksiniz kirada yaa çok zor valla

valla canım bilmiyorum artık dün beyaz eşyacıya 600 ytl verceğimiz kalmıştı onuda eşyaları alınca vereli dedik dün eşim gitmiş onuda vermiş ben size adres söylerim oraya getirirsiniz demiş mobilyacı aynı eşyalarımı yüklemişler adres bekliyolar kafayı yiycem daha ortada ev yok....

eşyalarınız hazır mı yani tatlım ? eşinin maaşı iyi mi bari ya kiralarda çok zor, bulursunuz canım ev ya bu aralar her yer kiralık ev dolu

eşyalarınız hazır mı yani tatlım ? eşinin maaşı iyi mi bari ya kiralarda çok zor, bulursunuz canım ev ya bu aralar her yer kiralık ev dolu

Eşyaları aldık hazır canım bitek perde halı ufak tefek eksik ama biliyon ufak tefek eşyada çok fazla çıkıyo...Eşimin maaşı çok iyi onda bi sorunumuz yok zaten iyi oldugu için k.peder yüzsüzü ha bire para istiyo bide bende işe başlarsam valla bizim kapının önünde yarat artık

evet canım onlarda bayağı tutuyo ama yavaş yavaş yaparsınız onlarıda, iyi bari tatlım sevindim eşinin maaşının iyi olmasına, ne kayınpedermiş bee klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…