Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

iyiyim canım .. dün temizlik yemek ütü yaptım sonra üstüne bide gidip annemlerde yemekl yaptım klasik ev işleri yani

anladım canım benim...yoruldun yani..

günaydın hanımlar bugün fazla kalamıycam çok işim var ara ara yazmaya çalışırım. patronumda sabahın köründe dikilmiş zati sinirlerim oynadı. mirmirmirmir

günaydın canım nasılsın....

günaydın hatuşlar

günaydın seda naptın bakım dün

anladım canım benim...yoruldun yani..

günaydın canım nasılsın....

günaydın seda naptın bakım dün

hiç sorma canım kavga ettik nolcak hemde annesinin yanında, beyfendi hep kendini haklı görüyo eve gittim sonra çok fena oldum midem ağırdı çok sonra hala mesajla sataşıyo bana dedim sataşma bana hastayım uğraşamıcam senle, sonra işte kuzum geleyim mi hastaneye bilmem ne, canım bile yazmadım ben ona , çok kırgınım bugün ya bu böyle nasıl gitcek bilmiyorum valla :1no2:

canım ya .. bizde düğünden önce eşimle çok tartışmştık oda bana olmazsa olmasın demişti bende çok kötü olmuştum sinirden midem bulanıyordu seninde sinirseldir canım ama asla yüz verme biraz burnu sürtsün ben öyle yaptım sonra düzeliyor herşey boşuna üzülme canım

evet ben gittim onlara canım.. 7 de çarşıdaydım.. beklemiş beni bakalım gelcek mi diye. gelmeyince de mesaj attı, bu sefer babana kadar yansıcak ciddi ciddi konuşcam senin bu halini demiş, 3 günden beri çok çektirmişim ona sürekli kana kan dişe diş gitmişim falan filan, ben size gidiyorum dedi, bende dayanamadım 10 dakka sonra sizdeyim konuşcaz bakalım dedim, çekemiceksen ne olcaksa olur yazdım. gittim işte onlara açmış bilgisayarı msnde yazıştıklarımızı okuyo bana böyle dedin şöyle dedin, gel odaya konuşalım dedim yok gelmedi , annesinin ninesinin yanında tartıştık,
daha öncede benim abartmalarım yüzünden sorun yaşamıştık bi daha olmucak demiştim, ordan girdi bu yok sen hiç akıllanmıcam bilmem ne, ben ne yaptım sana ya bugün dedim, saçma sapan bahaneler söylüyo bana , deli oldum bende ben bağırdım o bağırdı , annesine ikinizde abartıynuz falan dedi, fatihe kızdı sen niye abartıyon yanlış anlıyon heşeyi diye, çok sinirim bozuldu saçma sapan bişey dedi fatih bende kalktım, aldım çantamı annesi fatihe kalksana giyinsene geçirsene sedayı dedi, bende bırak anne kalkmasın dedim, aldım çantamı kalktıp kapıya beyefendi bana bakıyo gerçekten gitcem mi diye , çıktım bende hemen gelmedi bile arkamdan

sonra eve gittim mesaj atmış, yaptıklarını kabul etmesini öğren diye biley yazmadım sonra soru işareti yollamış sadece, sonra dedim çok hastayım kusup duruyourm uğraşamıcam seninle sataşma bana, işte 3 gündür uğraşıyosun ya benimle şimdide uğraş demiş gülücük koymuş sonuna , işte kuzum geleyim hastaneye götüreyim falan dedim istemiyom öyle yani, o kadar kırığım ki anlatamam ya, şaka olarak takıldığım herşeyi ciddiye almış beyefendi, görücek ama o bundan sonra karşısında nasıl ciddi suratsız biri var, yüz verdikte bu hale geldi zaten..
minöfleyide almış gördüm girişte duruyodu, biz böyleyiz işte evlenmeyelim deriz, bi yandan da ev için bişeyler bakarız :))

bizimde ayda bi kere zaten muhakkak bi kavgamız olur, ben ona söylenirim o bana söyler, evet sinirden kötü oldum zaten tir tir titredim bütün gece, birazda üşüttüm sanırım, onun burnunun sürtceği yok tatlım yaa

akşama görüşelimde dicem zaten düğünü erteleyelim olmucak böyle ya.. yok işte anlamıyomuşum onu 3 gündür boyayla uğraşıyomuş 3 kuruş kazanmak için, iş stresi varmış zaten bilmem ne

ne diye ailesinin yanında yapıyoki bunu anlamadım. gövde gösterisimi yapmaya çalışıyo. boş ver canım sen üzülme dün kırk defa arama dedik yine niye gittinki yanına canım bak moralin bozulmuş klava:

Ehhh be güzelim bizim gibi çok gülersiniz eskileri hatırlayıp

valla gülermiyim canım yoksa eskiden de bu böyleydi neden evlendim mi derim bilmiyorum :a015:

bende en çok buna bozuldum annesi zaten kaçıncı tartışmamıza şahit, bana diyo ki annem anladı zaten suratımsan bişeyler olduğunu tamam anlar tabiki ama onun yanında tartışmaya ne gerek var, ilerdede biz artık sürekli annesinin yanında tartışırız, Allahtan kayınvalidemde oğlunu suçlu buluyo.. yanında gitmeseydim dahada kudurcaktı ya biliyorum bize gelmeye kalkardı ailemde öğrenirdi tartıiştığımızı zaten babam şeker hastası, bide bizi aramış zaten annesi saat 7 de beni sormuş seda evde mi diye babam çıkmış telefona, annemde aradı sonra nişanlımın evini ben ordayken, Allahtan kayınvalidem fatihe ulaşamadımda size mi geldiler falan dedi, annemde anlatmadım zaten bişey üzülüyo yoksa kadın

bi kaçgün bu konuyu konuşmayın canım biraz sakinleşin sonra bence daha fazla büyümesin düğün ertelemeyi falan da düşünme sakın herşey düzelir sevdanın dediği gibi sonra bu hallerinize gülersiniz

o kadar kötüyüm o kadar kırgınım ki napacağımı bilemiyorum. tamam bazen tartışmaları ben başlatıyorum , ama öyle laflar söylüyo ki çok canım yanıyo yaa, ilerde de böyle dilim papuç kadar olursa kopartırmış dilimi, onla kendimi yarıştırıyomuşum, hep dişe diş gidiyomuşum
hep kadınlar alttan almak zorunda mı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…