iyiyim canım .. dün temizlik yemek ütü yaptım sonra üstüne bide gidip annemlerde yemekl yaptım klasik ev işleri yani
günaydın hanımlar bugün fazla kalamıycam çok işim var ara ara yazmaya çalışırım. patronumda sabahın köründe dikilmiş zati sinirlerim oynadı. mirmirmirmir
günaydın hatuşlar
günaydın hanımlar bugün fazla kalamıycam çok işim var ara ara yazmaya çalışırım. patronumda sabahın köründe dikilmiş zati sinirlerim oynadı. mirmirmirmir
anladım canım benim...yoruldun yani..
günaydın canım nasılsın....
günaydın seda naptın bakım dün
günaydın sedacım geşmişi okudum dün naptın canım nasılsın
canım ya .. bizde düğünden önce eşimle çok tartışmştık oda bana olmazsa olmasın demişti bende çok kötü olmuştum sinirden midem bulanıyordu seninde sinirseldir canım ama asla yüz verme biraz burnu sürtsün ben öyle yaptım sonra düzeliyor herşey boşuna üzülme canım
hiç sorma canım kavga ettik nolcak hemde annesinin yanında, beyfendi hep kendini haklı görüyo eve gittim sonra çok fena oldum midem ağırdı çok sonra hala mesajla sataşıyo bana dedim sataşma bana hastayım uğraşamıcam senle, sonra işte kuzum geleyim mi hastaneye bilmem ne, canım bile yazmadım ben ona , çok kırgınım bugün ya bu böyle nasıl gitcek bilmiyorum valla :1no2:
Ehhh be güzelim bizim gibi çok gülersiniz eskileri hatırlayıp
ne diye ailesinin yanında yapıyoki bunu anlamadım. gövde gösterisimi yapmaya çalışıyo. boş ver canım sen üzülme dün kırk defa arama dedik yine niye gittinki yanına canım bak moralin bozulmuşklava:
canım düğünü falan erteleme ya bi tarfatn kavga ediyonuz bi taraftan eşya alıyonuz
hatuşlar bir aya kalmaz bu evden çıkıyoruz kirayasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?