Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

eşyaları getirmeden değiştircem şimdi...didoşum gerçekten kullanışsız ise hemn değiştirelim gelmeen

canım biraz daha koyu renk al valla ben başımı alamıyorum benimkilerde salonda duruyo sürekli kapısı kapalıydı kış ın şimdi o o odada oturuyoruz. pisliğinden bıktım bence biraz koyu renk al silinebilir filan diyolar ama boş leke çıkmıyo beyaz olduğu için silince bile leke kalıyo eve gelmeden başka renk seç derim ben çok pişman oldum yarın elerim fotolara bakarsın çok güzel duruyo ama uğraşmak zor

evet sesi çıkmıyo mutfak robotuna bakıyorum şimdi nasıl bişey alsam hangi marka alsam

ya eksik çok ya tencere tabak tamam çatal bıçak takımımda var...halı perde şöyle 30-40 parça bi tanak takımı daha günlük kullanımlık olsun istiyorum bide yapışmaz tencere falan sonra küçük eşya falan lazım

offffff valla araştırıp duruyorum bu hafta sonu hepsini almam lazım unuttuğum bişey varmı şöyle acil eve lazım şeyler söyleyin hatuşlar alayım hepsini kafam durdu alınacak listesi yapıyom

kuzum ben robottu mikserdi hepsini sinbo aldım valla çok ta memnunum zaten ömürler 5 sene çok para vermeye gerek yok. eve bi taşın eşyalarını düz bakarsın eksiğine bi misafirlik bi günlük kaşık ve yemek takımı alman lazım ütü alacaksan bosch al harika ve çok uzun ömürlü oluyolar sakın tefal alıym deme. tencerede teflonları bauhouse veya koçtaş varmı sizin orda o mağazalara bak bazen çok iyi indirim oluyo pahalı bişeyler alma derim

benim çelik tencereler elifin çok memnunum teflonlarıda tefalın çıkarılabilir kulplu tencereleri var fırına giriyo çok kullanışlı 5 boy birlikte satıyolar 250 civarı ama çok kullanışlı bak derim

canım ütü var ütü masam var onları aldım....mutfak eşyası olarak günlük kullanımlık tencere tabak çatal bıçak takımı yok....setlerim var...

neler aldın sen şimdiye kadar yaz bakım bi

oturma grubu
koltuk takımı
buzdolabı
çamaşır makinası
bulaşık makinası
buzdolabı
fırın
bir adet halı
ütü
ütü masaı
tencere seti
porselen seti
çatal bıçak seti
plazma ve masası falan
ufak tefek mutfak eşyası
sehba ve fiskos masa falan

Son düzenleme:
elektrikli süpürge tavsiyem siemens

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…